Fenerbahçe Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini açıkladı! Hırvat kaleci İstanbul'da

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini açıkladı! Hırvat kaleci İstanbul'da

24.08.2023 - 09:11 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir peşinden koştuğu Hırvat kalecinin transferinde mutlu sona ulaştı. Livakovic imza atmak üzere İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini açıkladı Hırvat kaleci İstanbulda

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli kulübün anlaşma sağladığı Hırvat kaleci öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

İşte kulüpten yapılan açıklama: "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

4+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Hırvat basını, Fenerbahçe’nin Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb’e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve sarı-lacivertlilerin, Hırvat kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurmuştu.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini açıkladı Hırvat kaleci İstanbulda

KASAYA REKOR GELİR

Yaz döneminde alternatifli ve yıldızlar topluluğu bir kadro kurmayı başaran Fenerbahçe, sattığı oyunculardan da rekor gelir elde etti. Kulübün kasasına 53 milyon euro girdi. Ancak rakamın Altay Bayındır ayrılığının resmileşmesiyle 60 milyona çıkması bekleniyor. Arda Güler’den 20 milyon euro kazanan Fenerbahçe, Szalai’den 12.3 milyon, Bruma’dan 6.5 milyon, Rossi’den 5.163 milyon, Berisha’dan 4 milyon, Arao’dan 3 milyon, Henrique’den 1.2 milyon euroyu kasasına koydu. Yönetim bu isimlerin yanında Crespo, Joshua King ve Batshuayi’yi de iyi bir teklif gelmesi halinde satacak.

Haberin Devamı