Beşiktaş ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan talepleri belli oldu!

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan talepleri belli oldu!

24.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer için görüştüğü ve anlaşma sağlayamadığı Anderson Talisca ile Sergio Ramos'un siyah-beyazlılardan talep ettiği rakamlar ortaya çıktı. Ayrıntılara MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

Beşiktaş Kulübü pazartesi gecesi resmi siteden yaptığı açıklamada, Sergio Ramos ve Anderson Talisca için başlatılan transfer görüşmelerinin maddi konulardaki anlaşmazlık nedeniyle sona erdirildiğini duyurmuştu. Siyah-beyazlılar kulübün menfaatleri doğrultusunda iki oyuncudan da vazgeçildiğini resmen ilan etmişti.

Haberin Devamı

Sergio Ramos ile yapılan görüşmeleri yürüten Asbaşkan Serhan Çetinsaya önceki akşam sürpriz biçimde istifa ederken, İspanyol stoper ve Talisca’nın Beşiktaş’tan istediği rakamlar “pes artık” dedirtti. İşte Sergio Ramos ile Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan talepleri...

"15-20 MİLYONA OYUNCU ALMAYIZ"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos’dan yüksek maliyeti yüzünden vazgeçtiklerini bildirdi. Kocadağ, “Ramos’un maliyeti vergiler hariç 15-16 milyon euroydu. Kimse de bize sponsorluk önerisi yapmadı. Talisca için girişimde bulunduk ama kulübü şu an satmayı düşünmüyor. Oyuncunun Türkiye’ye gelme durumu olursa zaten takipteyiz. Ancak kimse bizden fahiş, yıllık 15-20 milyon euro maliyetli transferler beklemesin. Hocamızın bir stoper beklentisi var. Gereken takviyeyi yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

ZAYNUTDINOV KADROYA GİRDİ

Kartal özel uçakla Romanya’nın başkenti Bükreş’e giderek kampa girdi. Asbaşkan Emre Kocadağ da kafilede yer aldı.

Siyah-beyazlılarda yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov, UEFA listesine dahil edildi. Kazak futbolcu kafileyle birlikte Bükreş’e gitti. UEFA listesine daha önce yazılan Milot Rashica ve Alex Oxlade Chamberlain de Bükreş’e götürüldü.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının son çalışmasını dün akşam statta gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, ısınma ve 5’e 2 pas programından sonra taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde durdu.

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

"İKİ MAÇ DA ZOR GEÇECEK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, play-off turunda karşılaşacakları Dinamo Kiev’i eleyerek, UEFA Konferans Ligi’ne katılmak istediklerini söyledi.

Statta düzenlediği basın toplantısında maçla ilgili görüşlerini paylaşan Güneş, “Rakibin gücünü biliyoruz. Onlar da bizi iyi tanıyor. Dinamo Kiev’in hocası Mircea Lucescu, Türkiye’de uzun yıllar çalışan çok değerli bir futbol adamı. Dünya futbolunda büyük bir yeri var. Onu sahada rakip olarak görmeyi kimse istemez. Dinamo Kiev’le oynayacağımız iki maçın da çok zor geçeceğini düşünüyorum. Maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu turu geçerek gruplara kalmayı çok istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

Şenol Güneş’le birlikte basın toplantısına katılan Omar Colley ise “İyi bir takıma karşı oynayacağız. İstanbul’a güzel bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz” yorumunu yaptı.

RAMOS SERVET İSTEDİ

Ramos’un 13 milyon euro yıllık garanti ücretin yanı sıra menajerliğini yapan kardeşi için 3 milyon euro talep ettiği belirlendi. PSG’den ayrılan 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun, Danimarka’da yaşayan bir aracı için de ayrıca 500 bin euro istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların, taleplerinde ısrar etmesi üzerine Sergio Ramos’la yapılan tüm görüşmeleri noktaladığı ifade edildi.

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

TALISCA VE AL NASSR'IN TALEBİ AYNI

Al Nassr’da kadro dışı bırakıldığı ileri sürülen Anderson Talisca’nın ise Beşiktaş’tan bonuslarla birlikte yıllık 14 milyon euro istediği ortaya çıktı. Suudi Arabistan ekibinin Talisca’yı bedelsiz bırakacağı iddiasının da gerçek dışı olduğu vurgulandı. Al Nassr’ın Brezilyalı futbolcu için 14 milyon euro bonservis istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Sergio Ramos ve Anderson Taliscanın Beşiktaştan talepleri belli oldu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin bu astronomik taleplere kesin bir dille olumsuz yanıt verdiği ve iki futbolcuyla yapılan görüşmelerin pazartesi günü itibariyle bitirildiği belirtildi.