Fenerbahçe Fenerbahçe, Fred ile anlaşma sağladı! Fabrizio Romano duyurdu

Fenerbahçe, Fred ile anlaşma sağladı! Fabrizio Romano duyurdu

10.08.2023 - 20:28 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, orta sahaya çok önemli bir takviye yaptı. Sarı-lacivertli ekibin Manchester United'da forma giyen Fred için İngiliz kulübü ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Fred ile anlaşma sağladı Fabrizio Romano duyurdu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler şimdi de Galatasaray'ın bir süredir transfer için uğraş verdiği Manchester United forması giyen Fred ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY DEVREYE GİRMİŞTİ

Fenerbahçe'nin transferi için girişimlere başladığı Fred için Galatasaray da devreye girmişti. Sarı-kırmızılılar, Manchester United'ın talepleri sonrası Fred transferinden vazgeçme kararı almıştı.

MANCHESTER UNİTED KARNESİ

Manchester United formasıyla 213 resmi maçta görev yapan Fred, söz konusu karşılaşmalarda 14 gol kaydederken 18 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Fred'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Fenerbahçe, Fred ile anlaşma sağladı Fabrizio Romano duyurdu

F.BAHÇE TEKLİFTE BULUNDU

Fabrizio Romano'nun haberine göre sarı-lacivertliler, Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred için resmi teklifte bulundu.

Habere göre Fenerbahçe, Fred için Manchester United'a bonuslar dahil 15 milyon euroluk resmi teklifte bulundu. Fabrizo Romano haberinde "Hem kulüp hem de oyuncu tarafında görüşmeler devam ederken, Fenerbahçe bu zirveyi bir an önce tamamlamaya çalışıyor." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

UNITED İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gün içinde Fenerbahçe'nin Fred transferi için Manchester United ile resmi görüşmelere başladığı gündeme gelmişti. Fabrizio Romano, sarı-lacivertlilerin 15 milyon euro değerindeki toplam bir paket teklifi United'a sunduğunu belirtmişti. Fenerbahçe, görüşmelerden istediği sonucu elde etti.

Bu kez Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Manchester United ile sözlü anlaşmaya vardığını ve transferin önünde bir engel kalmadığını belirtti.

Fenerbahçe, Fred ile anlaşma sağladı Fabrizio Romano duyurdu

TÜRKİYE'YE GELECEK

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe için kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçecek.

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon 56 resmi maça çıkan Fred, söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Brezilyalı futbolcu bun yanında takım arkadaşlarına da 6 kez gol pası verdi.

 

 

Yazarlar