Galatasaray Zaniolo'nun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular!

Zaniolo'nun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular!

10.08.2023 - 11:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray'daki geleceği merak edilen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo için İspanya'dan da bir iddia geldi. Zaniolo için Galatasaray'a ödenecek bonservis bedelini duyurdular.

Zaniolonun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular

Galatasaray'ın geride kalan sezonun ortasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo 6 aylık Türkiye macerasının ardından yol ayrımında. Yaz transfer döneminde kadrosunu Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay gibi isimlerle güçlendiren sarı-kırmızılılar, Tete'yi de transfer ederek Şampiyonlar Ligi kadrosunu oluşturmaya başladı.

Haberin Devamı

Takımda bazı oyuncularla yol ayrımına gitmesi beklenen sarı-kırmızılılarda Yunus Akgün, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Nicolo Zaniolo'nun ayrılığa en yakın isimler olduğu iddia ediliyor. Galatasaray özellikle Nicolo Zaniolo'dan yüklü miktarda bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Serbest kalma bedeli 35 milyon euro olan İtalyan yıldızın transferi için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son iddia İspanya'dan geldi. İspanyol basınında yer alan habere göre Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Haberde İtalyan yıldızın yeni takımı duyurulurken Galatasaray'ın kazancı da okuyuculara aktarıldı. İşte ayrıntılar...

SAKATLIĞI SEBEBİYLE SLOVENYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Nicolo Zainolo'nun takımdan ayrılacağına yönelik haberler Zalgiris ile oynanacak rövanş maçı öncesinde alevlendi. Teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı sebebiyle Zaniolo'nun kadroda yer almadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Zaniolo'nun takımdan ayrılacağı söylentilerinin gündeme bomba gibi düştüğü dönemde İtalyan yıldız, NK Olimpija Ljubljana ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının kadrosunda da yer almadı.

Zaniolonun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular

ZANIOLO İÇİN TRANSFER İDDİALARI

İngiliz basınında yer alan habere göre; Newcastle United, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için yeniden girişimlere başladı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Premier Lig ekibinin, Nicolo Zaniolo'nun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu vurgulandı.

24 yaşındaki on numaranın sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu aktarıldı. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 27 milyon euro. 24 yaşındaki oyuncu, İtalya Milli Takımı'nda 13 maça çıktı ve 2 gol sevinci yaşadı.

'ZENIT, ZANIOLO İÇİN RESMİ TEMASLARA BAŞLADI"

Galatasaray ve Süper Lig’in en değerli futbolcusu konumunda olan Nicolò Zaniolo’ya Rusya Premier Liga takımlarından Zenit talip oldu. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Zenit’in Nicolò Zaniolo ile ilgilendiği ve İtalyan oyuncu için resmi temaslara başladığı belirtildi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan dolayı Rus takımları Avrupa kupalarında yer alamıyor. Bundan dolayı Zaniolo’yu transfer etmeleri için çok iyi bir teklif sunmaları bekleniyor.

Haberin Devamı

Zaniolonun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular

ZENIT CEPHESİNDEN ZANIOLO İÇİN İLK AÇIKLAMA

Zenit'in Zaniolo için resmi temaslara başladığı iddialarının ardından Zenit CEO'su Alexander Medvedev, RIA Novosti'ye açıklamalarda bulundu.

Zenit St Petersburg Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Medvedev, RIA Novosti'ye yaptığı açıklamada Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için transfer görüşmelerine başladıkları yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Medvedev, "Zaniolo ile ilgili müzakerelerin başladığına dair bilgiler sahte" dedi.

SON İDDİA İSPANYA'DAN! BONSERVİS BEDELİNİ DUYURDULAR

Nicolo Zaniolo için İspanyol basını da transfer iddiasında bulundu. Todofichajes'te yer alan habere göre Juventus, Zaniolo için Galatasaray ile görüşmelere başladı. Haberde Juventus'un mali krizde olduğu fakat buna rağmen transferde büyük isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını yeniden coşturmayı planladığı belirtildi.

Juventus'un Zaniolo için Galatasaray'a yaklaşık 32 milyon euro ödeme yapmayı kabul ettiği bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Nicolo Zaniolo Serie A'ya geri dönmeye hazır olabilir. Roma kulübündeki statüsüyle ilgili çeşitli anlaşmazlıkların ardından Roma'dan ayrılan İtalyan oyuncu, Juventus ile ülkesine dönme fırsatına sahip.

Avrupa kupalarından men edilen Allegri liderliğindeki takım, bu meseleyi unutmak ve ligin zirvesine geri dönmeyi garantileyen bir takım kurmak istiyor. Juventus, kendileri için oynama arzusunu her zaman dile getiren Zaniolo'yu geri getirmek için Galatasaray'a yaklaşık 32 milyon euro teklif etmeye hazır."

Zaniolonun yeni takımını ve bonservis bedelini duyurdular

FABRIZIO ROMANO: ASTON VILLA DEVREDE

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Aston Villa'nın Nicolo Zaniolo için Galatasaray ile görüşmelere başladığını iddia etti. Romano, "Aston Villa, Nicolo Zaniolo için girişimlere başladı. Somut bir ihtimal konuşuluyor, listenin en üst sıralarında yer alıyor. Villa yöneticisi Monchi, Zaniolo'yu Inter'den Roma'ya transfer etti ve görüşmeler Galatasaray ile devam edecek. Zaniolo ile anlaşmaya varıldı." dedi.

Haberin Devamı

DI MARZIO: ZENIT 35 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

Bir diğer İtalyan gazeteci Di Marzio ise Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit'in Zaniolo için 35 milyon euro bonservis ve oyuncuya yıllık 9 milyon euro ödemeye hazır olduğunu iddia etti. 

Habere göre geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan'dan bazı takımların yanı sıra Fiorentina da Zaniolo için harekete geçmişti.

Gianluca Di Marzio'nun haberi şu şekilde:

Sadece altı ay sonra Nicolo Zaniolo Galatasaray'dan ayrılabilir. Shakhtar'dan Brezilyalı Tete'nin gelişiyle Zaniolo daha az şans bulabilir. Galatasaray, Zaniolo'yu satmayı düşünüyor. 

Monchi'nin menajerliğini yaptığı Aston Villa, Zaniolo ile ilgileniyor. İngiliz kulübü, Arjantinli Buendia'nın sakatlanmasının ardından Emery'ye ek bir hücum takviyesi yapmak için görüşmeler yapıyor, ancak şu anda Galatasaray'a önemli bir teklif sunacak fonları yok ve bu nedenle satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul ettirmenin yollarını arıyorlar. 

Zaniolo için Rusya'ya gitme ihtimali de var. Zenit 35 milyonluk maddeyi ödemeye ve oyuncuya yıllık 9 milyon teklif etmeye hazır.

Zaniolo son altı ayda Türkiye'de 11 maça çıkarak (sadece üçünde ilk 11'de başladı) başrol oynadı. Beş gol attı ve bir asist yaptı. Bu da onun Mancini'ni sayesinde İtalya Milli Takımı'na geri dönmesini sağladı.