Fenerbahçe Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası! Alacağı maaşı da duyurdular

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası! Alacağı maaşı da duyurdular

21.06.2022 - 18:25 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un imzasının ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin, Artem Dzyuba'yla da anlaştığı öne sürüldü. Rus forvetin Fenerbahçe'den alacağı maaş da duyuruldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transfer çalışmalarında temaslar arttı. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü golcü Artem Dzyuba ile anlaştığı iddia edildi. Rus basını, tecrübeli santraforun Fenerbahçe'den alacağı maaşı da duyurdu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

JESUS'LA 1 YILLIK İMZA

Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç ve kurmayları, 2022-2023 sezonu öncesi futbol yapılanmasında değişikliklere gitti. Fenerbahçe'de anlaşma sağlanan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalandı. Öte yandan 67 yaşındaki çalıştırıcının ekibine futbol direktörlüğü için Mario Branco da dahil edildi.

LİNCOLN HENRİQUE TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'de takıma ilk hamle Portekiz'den yapıldı. Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda ilerleyen sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'nin bonservisini aldı. Brezilyalı futbolcuyla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı ve Santa Clara'ya transfer için bonservis bedeli olarak 3 milyon 500 bin euro ödeneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

PSV'DEN BRUMA KİRALANDI

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de ikinci hamle de kısa süre içerisinde geldi. Sarı-lacivertliler daha önce Galatasaray'da da forma giyen Armindo Bruma'nın kiralanması konusunda PSV Eindhoven ile anlaşma sağladı. Süper Lig devi Portekizli kanat için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi de ekletti. Fenerbahçe'nin bu opsiyonu kullanmak istemesi halinde PSV Eindhoven'a Bruma için 4 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

ARTEM DZYUBA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı-lacivertlilerle ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Rus basını, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü santrafor Artem Dzyuba ile anlaştığını duyurdu. 33 yaşındaki golcü ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın fetayları da belli oldu.

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

YILLIK 2 MİLYON 500 BİN EURO

Sarı-lacivertliler ile Artem Dzyuba arasındaki anlaşmaya göre; Fenerbahçe'nin Rus santrafora yıllık 2 milyon 500 bin euro maaş ödeyeceği aktarıldı. Artem Dzyuba ile Süper Lig devi arasındaki anlaşmada ufak bir imza parasının da olduğu Rus basınında yer alan haberde belirtildi. Öte yandan Artem Dzyuba'nın sözleşmesinde başarı ve gol sayısı gibi bonus maddelerinin de yer alacağı kaydedildi.

UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMEDELER

Match TV'de yer alan haberde; Fenerbahçe ile Artem Dzyuba arasındaki görüşmelerin kış aylarından bu yana devam ettiği aktarıldı. Öte yandan sarı-lacivertliler ile Rus golcü arasındaki görüşmelerin artık ciddi bir boyut kazandığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

23 GOLE KATKI SAĞLADI

Artem Dzyuba geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla inanılmaz bir performans gösterdi. Dev kulübün formasıyla Rusya Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Rusya Kupası ve Rusya Süper Kupası'nda boy gösteren 33 yaşındaki santrafor 39 müsabakada şans buldu. Artem Dzyuba bu karşılaşmalarda rakip fileleri 13 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli golcü aynı zamanda takım arkadaşlarına 10 gol pası verdi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Rusya temsilcisi Zenit'ten sezonun sona ermesinin ardından ayrılan Artem Dzyuba bonservisini eline aldı. 33 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Rusya Milli Takımı'nın formasını 55 kez terleten Artem Dzyuba, bu süreçte ağları 30 kez sarstı.

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

İLK KEZ RUSYA DIŞINA ÇIKACAK

Fenerbahçe ile Artem Dzyuba arasındaki anlaşmanın resmen açıklanması halinde Rus santrafor kariyerinde bir ilk yaşayacak. Profesyonel futbol kariyerinin tamamını Rusya'da geçiren 33 yaşındaki santrafor ilk kez yurt dışında bir takımda oynayacak. Spartak Moskova altyapısında yetişen Artem Dzyuba daha sonra Tom Tomsk, Rostov, Arsenal Tula ve Zenit'te oynadı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Sarı-lacivertlilerin transfer için anlaşma sağladığı iddia edilen Artem Dzyuba konusunda geçtiğimiz haftalarda flaş bir iddia ortaya atıldı. 33 yaşındaki santraforun transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a geldiği belirtilmişti.

Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası Alacağı maaşı da duyurdular

ALLAHYAR VE SAMATTA VEDA EDECEK

Fenerbahçe'de Artem Dzyuba'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken forvet hattında da iki isimle yolların ayrılacağı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde Allahyar Sayyadmanesh'in Hull City'de forma giyeceği, Mbwana Samatta'nın da kendisine kulüp aradığı kaydedildi.

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'da