Fenerbahçe Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer için anlaşma yakın

Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer için anlaşma yakın

13.09.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertlilerin teklifte bulunduğu 28 yaşındaki orta sahanın kulübünün, anlaşmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Ligde buldu Transfer için anlaşma yakın

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala orta saha arayışlarında sona yaklaştığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin teklifini sunduğu tecrübeli futbolcunun kulübünün transfer teklifini kabul etmeye sıcak baktığı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KİRALIK VEDALAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun yanı sıra genç futbolcularla kiralık olarak vedalaşıldı. Sarı-lacivertlilerde; Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir ile geçici olarak vedalaşıldı.

Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e imza atarken sarı-lacivertlilerde veda eden diğer isimler şunlar oldu: Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Mbwana Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Ligde buldu Transfer için anlaşma yakın

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ

İsmail Kartal'la birlikte şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe transferde dikkat çeken hamlelerde bulundu. Sarı-lacivertliler bu süreçte Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Ryan Kent, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Umut Nayir gibi isimlerle anlaşma sağladı.

Süper Lig devi geleceğe yatırım hamlesi olarak Bartuğ Elmaz ile birlikte Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağladı.

LEANDER DENDONCKER HAMLESİ

İngiliz basınından Football Insider'in haberine göre; Fenerbahçe, Aston Villa forması giyen Leander Dendoncker'i gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin, Belçikalı orta saha için teklifini sunduğu belirtildi.

Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Ligde buldu Transfer için anlaşma yakın

Aston Villa'nın Leander Dendocker için gelen trasnfer teklifini kabul etmeye hazırlandığı aktarıldı. Premier Lig ekibinin; kiralık, opsiyonlu kiralık ve bonservis dahil her türlü transfer teklifi üzerinde anlaşmaya açık olarak masaya oturduğu vurgulandı.

28 DAKİKA SAHADA KALDI

28 yaşındaki orta saha bu sezon Aston Villa formasını sadece 1 maçta giydi. Premier Lig'de şans bulamayan Belçikalı oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde 28 dakika sahada kaldı. Leander Dendoncker'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Roeselare altyapısında futbola başlayan Leander Dendoncker daha sonra Anderlecht, Wolverhampton ve Aston Villa formaları giydi. Aston Villa, 2022-2023 sezonu başında tecrübeli orta saha için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Leander Dendoncker, Belçika Milli Takımı'nda 32 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar