Fenerbahçe 4 ay men cezası almıştı! Fenerbahçe transfer için kanca attı

4 ay men cezası almıştı! Fenerbahçe transfer için kanca attı

20.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin, Türkiye'den ayrıldığı dönemde 4 ay men cezası alan İranlı futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü.

4 ay men cezası almıştı Fenerbahçe transfer için kanca attı

Süper Lig devi Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezon kadro planlaması konusunda çalışmalarına hız verdi. Türkiye Kupası ve Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertlilerin gelecek sezon da iddialı bir kadro planlaması oluşturmayı hedeflediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kurmayların gelecek sezon adına kadroya bitirici özellikte bir santrfor dahil etmek istediği ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin, Türkiye'den ayrıldığı dönemde transferindeki usülsüzlük nedeniyle 4 ay men cezası alan tecrübeli forveti kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İLK İMZA ALTAY BAYINDIR'DAN

Fenerbahçe'de ilk hamle iç transferde geldi. Sarı-lacivertliler sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaptan Altay Bayındır'la yeni kontrat imzaladı. Fenerbahçe, tecrübeli file bekçisinin ardından sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimlere yöneldi.

Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Enner Valencia ile Miha Zajc'la yeni sözleşme imzalamak istediği ve pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'de kurmayların aynı zamanda Miguel Crespo'yla da yeni sözleşme imzalama hedefinde olduğu ve Portekizli futbolcunun menajerini İstanbul'a davet ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

4 ay men cezası almıştı Fenerbahçe transfer için kanca attı

ZAHA'NIN MENAJERİ GELDİ

Süper Lig devinde gelecek sezon adına flaş bir transfer görüşmesi yaşandığı öğrenildi. Crystal Palace forması giyen Wilfried Zaha ile ilgilenen sarı-lacivertliler, oyuncunun menajerini İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçı tribünden izleyen menajerle pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Wilfried Zaha transferini bitirmekte kararlı olduğu kaydedildi.

4 ay men cezası almıştı Fenerbahçe transfer için kanca attı

MEHDI TAREMI İDDİASI

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Porto forması giyen Mehdi Taremi'yi transfer gündemine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin İranlı santrforu transfer etmek istediği aktarıldı.

Jorge Jesus'un transferdeki etkisinden bahsedilen haberde, Portekizli teknik direktörün gelecek sezon sarı-lacivertlilerde kalması halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı. İranlı forvetin transferdeki ilk tercihinin Premier Lig olduğu ifade edildi.

4 ay men cezası almıştı Fenerbahçe transfer için kanca attı

Mehdi Taremi bu sezon Porto formasını 48 resmi maçta giydi. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 26 kez havalandırma başarısı gösterdi. İranlı forvet aynı zamanda 13 asist üretti.

Haberin Devamı

4 AY MEN CEZASI ALMIŞTI

İran'da Persepolis forması giydiği dönemde 2016'da Rizespor'a transfer olan Mehdi Taremi, imza attıktan kısa bir süre sonra Persepolis ile yeniden anlaşma sağlamıştı. Rizespor'un FIFA'ya yaptığı başvuru sonrası Mehdi Taremi'ye 4 ay men, Persepolis'e ise 2 dönem transfer yasağı cezası verilmişti.

4 ay men cezası almıştı Fenerbahçe transfer için kanca attı

30 yaşındaki forvetin Porto ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Mehdi Taremi'nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro. İran Milli Takımı'nda 65 maçta oynayan tecrübeli futbolcu, 30 kez gol sevinci yaşadı.

Iranjavan'da futbola başlayan Mehdi Taremi daha sonra shahin Bushehr, Persepolis, Rizespor, Al Gharafa ve Rio Ave formaları giydi. İranlı futbolcu için toplam 5 milyon 220 bin euro bonservis ödendi.