Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklenmedik ayrıldık! 6 milyon euroya imza atmıştı

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrıldık! 6 milyon euroya imza atmıştı

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de bir yandan da takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon 6 milyon euroluk bonservisle sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrıldık 6 milyon euroya imza atmıştı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda takımdan ayrılması planlanan isimler de netlik kazanmaya başladı. Süper Lig devinin geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı genç oyuncuyu takımdan göndermeye hazırlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin genç yeteneğinin kiralık olarak takımdan ayrılabileceği vurgulandı. İşte transfer haberinin detayları...

JOAO PEDRO, GREMIO'YA KİRALANDI

Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulması beklenmeyen Joao Pedro, kiralık olarak Gremio'nun yolunu tuttu. Brezilya temsilcisi, 31 yaşındaki santrforun sezon sonuna kadar takımda forma giyeceğini açıkladı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrıldık 6 milyon euroya imza atmıştı

ROSSI, MLS'E GERİ DÖNDÜ

Sarı-lacivertlilerde Diego Rossi'yle de yollar ayrıldı. Uruguaylı hücumcu, MLS ekiplerinden Columbus Crew ile sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Diego Rossi'nin transferinden 5 milyon 630 bin dolar bonservis geliri elde etti.

Sarı-lacivertliler ayrıca 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde 1 milyon dolarlık bonus maddesinin yer aldığını duyurdu. Öte yandan Diego Rossi'nin bir sonraki satışından yüzde 15'lik payın Fenerbahçe'ye ödeneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

SAMET AKAYDIN'A AVRUPA KANCASI

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao ve Alexander Djiku transferleri sonrası takımda şans bulması zor hale gelen Samet Akaydın için gelen tekliflerin değerlendirilmesi kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin 29 yaşındaki stoperi için Adana Demirspor'un yanı sıra Avrupa'dan da takımların ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

ARABİSTAN'DAN SERDAR'A TEKLİF

İsmail Kartal'ın gelecek sezon planları arasında yer almadığı bilinen Serdar Dursun'a da Suudi Arabistan'dan talipler çıktı. 31 yaşındaki santrfor için Suudi Arabistan ekibi Al Raed'in Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrıldık 6 milyon euroya imza atmıştı

Serdar Dursun'a Almanya, Polonya ve İtalya'dan da takımların talip olduğu kaydedildi.

OOSTERWOLDE'DE AYRILIK İHTİMALİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 22 yaşındaki sol bekin kiralık olarak takımdan ayrılabileceği kaydedildi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrıldık 6 milyon euroya imza atmıştı

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde'nin bonservisini Fenerbahçe geçtiğimiz sezon devre arasında 6 milyon euro karşılığında Parma'dan almıştı. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Haberin Devamı