Fenerbahçe Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den transfer kancası! Ali Koç ile görüştü

Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den transfer kancası! Ali Koç ile görüştü

19.01.2024 - 19:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusuna Süper Lig ekibinin talip olduğu ve başkanlar düzeyinde bir görüşme gerçekleştirildiği aktarıldı.

Fenerbahçede Emre Mora Süper Ligden transfer kancası Ali Koç ile görüştü

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon yapılan transferler sonrası süre almakta sıkıntı yaşayan Emre Mor'a Süper Lig'den bir takımın daha kanca attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor için başkanlar düzeyinde bir transfer görüşmesi gerçekleştirildiği belirtildi. Başarılı futbolcunun transferi için sarı-lacivertlilerin kararının beklendiği vurgulandı.

Sports Digitale'in haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'u transfer etmek için harekete geçti. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin tecrübeli futbolcunun transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğü belirtildi.

Fenerbahçede Emre Mora Süper Ligden transfer kancası Ali Koç ile görüştü

Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'un Emre Mor'u sezon sonuna kadar kiralamak istediği aktarıldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Süper Lig'den ilgi duyan başka takımların da olduğu vurgulandı.

Antalyaspor kurmaylarının Fenerbahçe'nin kararını beklediği kaydedildi.

Haberin Devamı

ARDA TURAN DA PEŞİNDE

Süper Lig'den Başakşehir'in de peşinde olduğu Emre Mor için 1. Lig ekibi Eyüpspor'un da devrede olduğu iddia edilmişti. Arda Turan'ın raporu sonası, Eyüpspor'un Emre Mor için resmi girişimde bulunduğu belirtilmişti.

Fenerbahçede Emre Mora Süper Ligden transfer kancası Ali Koç ile görüştü

Emre Mor'un Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ile anılmasının ardından Emre Belözoğlu bir açıklama yapmıştı. Emre Mor'la ilgili bir planları olmadığını belirten Emre Belözoğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Emre Mor ve Miha Zajc gündemimizde yok. Ancak Fenerbahçe’den bazı oyuncularla ilgili beklentimiz var. Onların yaptığı transferlere göre süreç ilerleyebilir."

Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 müsabakada şans buldu. 26 yaşındaki kanat oyuncusu bu süreçte 130 dakika sahada kaldı ve 2 asist üretti.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Fenerbahçe'nin milli yıldızının sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek. Emre Mor'un güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nın formasını 15 kez terleten Emre Mor, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Danimarka ekibi Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Emre Mor'un bonservisi için 2 milyon euro ödedi.