Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri

Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri

16.12.2023 - 08:38 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna emin adımalarla ilerleyen Fenerbahçe'de yaklaşan transfer dönemi öncesi takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı. Teknik direktörler İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti.

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek Ludogorets'in FC Nordsjaelland'ı yenmesiyle grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna kalmayı başardı. 

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde yaklaşan transfer dönemi öncesi takımdan ayrılacak isimler de netlik kazanmaya başladı. Kadrosunu en az 2 oyuncuyla güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe'de teknik direktörler İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti. Kartal'ın devre arasında takımdan ayrılmasına onay verdiği 2 ismin yeni adresleri de ortaya çıktı.

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

EN AZ 2 TRANSFER KARARI

Fenerbahçe devre arasında kadrosunu en az 2 isimle güçlendirmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler, uzun süredir sakatlığı bulunan Rodrigo Becao'nun yerine stoper transferi gerçekleştirecek. Yerli ve yabancı tüm alternatiflere yönelen Fenerbahçe, stoper transferinin ardından altı numara transferini de sonuçlandırmak istiyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok'un aktardığına göre stoper ve altı numara transferlerini gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe'de kanat forvet için de girişimler başlayabilir.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA EN YAKIN ADAY KRUNIC

Fenerbahçe'de orta saha transferinde öne çıkan isim Rade Krunic oldu. İsmail Kartal'ın onayıyla yazın da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Milan'ın Bosna Hersekli orta saha oyuncusunun kulübü Milan'ın yapılan teklifleri geri çevirmesiyle sarı-lacivertlilere transferi gerçekleşmemişti. Fenerbahçe'nin Ocak ayında Milan'a 5-6 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı ve oyuncunun Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı aktarıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe'nin Milan'a yapacağı teklif sonrası İtalyan devinin transfere izin vereceği öne sürüldü.

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

STOPERDE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ BEKLEYİŞİ!

Fenerbahçe stopere yerli alternatifler de bakıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim Atletico Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü oldu. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'de kalmak istediğini ve kariyerini İspanya'da sürdürmek istedğini ifade etti. Fenerbahçe'nin yabancı alternatiflere de yöneleceğini ifade eden Senad Ok, Brezilya'dan bazı isimlere odaklanıldığını da aktardı. Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü için bekleyiş devam ederken yabancı alternatifler için de liste oluşturuldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

İKİ YILDIZLA YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçeli kurmalar, Ocak ayı ara transfer sezonu için şimdiden çalışmalara başladı. Takıma yeni gelecek futbolcular için kontenjan açmak isteyen yönetim, 2 futbolcuyla yolları ayırma kararı aldı.

Sarı-lacivertli ekip, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Kadro kalitesini arttırmak isteyen Kanarya, yeni gelecek oyuncular için takımda kontenjan açmak için çalışmalara başladı.

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

KARTAL'DAN KENT VE BATSHUAYI'NİN AYRILIĞINA ONAY

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın gözden çıkardığı Ryan Kent ile Dzeko’nun arkasında beklemekten memnun olmayan Michy Batshuayi iyice yol ayrımına geldi. Kent için Nottingham’ın yanı sıra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City istekli. Batshuayi’yle ülkesinde Anderlecht ilgilenirken, Belçikalı forvetin hayali İngiltere’ye dönmek.

RYAN KENT'İN KARNESİ

Ryan Kent, Fenerbahçe forması ile bu sezon toplam 15 resmi maça çıktı. İngiliz futbolcu söz konusu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe forması ile bu sezon 18 maça çıkan Michy Batshuayi, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken bunun yanın da 3 kez asist performansı sergiledi.

Fenerbahçede İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti İşte yeni adresleri

Yazarlar