Voleybol Fenerbahçe'de Meryem Boz gelen teklifi açıkladı! Eda Erdem cevabı

Fenerbahçe'de Meryem Boz gelen teklifi açıkladı! Eda Erdem cevabı

30.01.2024 - 15:20 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile önemli başarılara imza atan isimlerden olan Meryem Boz, sarı-lacivertli gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Meryem kendisine gelen teklifi açıkladı.

Fenerbahçede Meryem Boz gelen teklifi açıkladı Eda Erdem cevabı

Fenerbahçe Opet'te kariyerini sürdüren Meryem Boz, sarı-lacivertli gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fanatik'e konuşan Meryem Boz, kaptan Eda Erdem ile ilgili soruya cevap verirken kendisine gelen teklifi açıkladı.

Haberin Devamı

EDA ERDEM HEYKELİ HAK ETTİ
Meryem Boz, Eda Erdem ve Eda Erdem heykeli hakkında şu ifadeleri kullandı:

Bence hâla üst düzey ve herkese örnek olabilecek bir sporcu. Çok iyi bir kaptan, çok iyi bir lider, çok iyi bir sporcu. Benim çok yakın arkadaşlarımdan biri. Karakter olarak da sporculuk dışında benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Bence çok da hak ettiği bir anda geldi bu heykel. Bence her sporcunun onur duyacağı ve hayatında ölümsüz olacağı bir an. Çok hak ediyor zaten hem de kulübün ikonu, yüzü yani karakteriyle, duruşuyla, sporculuğuyla bence hak ettiği zamanda geldi. Çok mutluyum onun adına.

Fenerbahçede Meryem Boz gelen teklifi açıkladı Eda Erdem cevabı

BACAĞIM KOPSA DA MAÇA ÇIKMAM GEREKİYORDU
'Unutamadığın bir maç?' sorusuna Meryem Boz şu cevabı verdi: Polonya maçı. Zaten o maç Türkiye'nin de Dünya'nın da hatta Polonya'nın da unutamayacağı bir maç. Çünkü her sporcunun olimpiyat hayali vardır ve bizi olimpiyata götürecek maçtı. Daha ötesi yok.

Haberin Devamı

Olimpiyat Elemeleri'ne gitmeden önce İstanbul'daki son antrenmanda bir adım attım, ve kalfımda bir sızı hissettim ve ikinci adımı atamadım. O anda kalfım yırtılmış. Ve bayağı büyük 5 derece filan. Yırtık olduğunda yürüyemiyorsun bile ama biz 3-4 gün hem kuvvet hem de tedavi yaptık neredeyse hiç uyumadan. Sabah - öğle - akşam - gece tedaviye alınıyordum. Sürekli çalıştık ve maçlara yetişebildim. Ama buna değerdi. Biz Türkler biraz absürt düşünüyoruz ne kadar profesyonel sporcu olsak da ama bacağım da kopsa o maça çıkmam gerekiyordu.

Şu an da Fenerbahçe Opet'de oynuyorsunuz, şampiyonluk hedefleri var. Nedir son durum?
Fenerbahçe zaten hedefleri hep yüksek olan bir takım. Şu an biz lideriz. Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ediyoruz."

POLONYA İLE 1+1 YILLIK ANLAŞMA YAPMIŞTIM
"Ben Polonya ile 1+1 anlaşma yapmıştım. İlk yılımı oynadıktan sonra Fenerbahçe'den teklif geldi. Bende Türkiye'ye geri dönmek istedim. Bir sezon oynadım Polonya'da ama Fenerbahçe'den teklif gelince geri dönmek istedim."

Sportif kariyerinizi nasıl özetlersiniz?
"Bütün sporcular içinde hiç yılmadan, durmadan sadece sportif yönle değil insani yönle de dürüst bir şekilde çalışmak. Her işte olduğu gibi çalışarak bu seviyeye gelebiliriz. Çok fedakarlık gerekiyor. Başarı geldiği zaman 'İstediğim yerdeyim, istediğim başarıyı aldım.' diyorsun. Bu da çok büyük bir motivasyon."

 

Yazarlar