Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer Alexander Djiku'ya bağlı!

Fenerbahçe'de transfer Alexander Djiku'ya bağlı!

08.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de şu anda en önemli gündemin ara transferde takıma yapılacak takviyeler olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede transfer Alexander Djikuya bağlı

Stoper bölgesinde üst üste yaşanan uzun süreli sakatlıkların ardından, yönetim bir anda 6 numara arayışını ikinci plana atıp, defansa dönmüştü. Sarı-lacivertli idarecilerin bu konuda son kararını verdiği bildirildi. Transfer yapılacak bölgeler için detaylı bir liste hazırlayan yönetim, yeni stoper için önce sakatlıktan dönen Djiku’nun durumuna bakacak.

Haberin Devamı

Sezon başında partneri Becao ile müthiş bir uyum yakalayan ve başarılı bir performans gösteren Djiku’nun sakatlıktan nasıl döneceği merak konusu oldu. Sarı-lacivertli futbolcu eğer eski oyununu tekrar sahaya yansıtırsa, yönetimin stoper transferini geri plana atabileceği bildirildi.

Alexander Djiku, Süper Lig ve Konferans Ligi’nde 15 maçta şans bulurken 1 golle skor katkısı da verdi. 29 yaşındaki oyuncunun forma giydiği maçlarda Fenerbahçe kalesinde sadece 9 gol gördü.

RYAN KENT'E TANIDIK TALİP

Fenerbahçe’nin bu sezon kadrosuna kattığı, ancak beklediği şansları bulamayan Ryan Kent’e yeni bir talip çıktı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, İngiliz futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki futbolcunun da ülkesine geri dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan Kent ile Hull City dışında bazı İngiliz ve İskoç ekiplerinin de ilgilendiği ortaya çıktı. Fenerbahçe’de 15 maçta şans bulan Kent, 1 gol atarken, iki de asist yaptı.

Haberin Devamı

Hull City, daha önce sarı-lacivertli takımdan Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Bora Aydınlık’ı kadrosuna katmıştı.

KRUNIC YARI YARIYA DÜŞTÜ

Fenerbahçe ara transfer döneminde alacağı oyuncular için sezon başındaki gibi yüksek bonservisler ödemeyecek. Sezon başından altı numara bölgesi için Milan’dan Rade Kurunic’i kadroya katma adına büyük çaba harcayan sarı-lacivertli yönetim istediği sonuca ulaşamamıştı. Serie A ekibini, ayrılığa ikna eden tecrübeli futbolcu da öncelikli bonservis bedeli 10 milyon euro civarındaydı. Ancak şu anki ücretin yarı yarıya düştüğü ve yönetimin bu transferi beş milyon euroya bitirebileceği öğrenildi.

Yazarlar