Fenerbahçe Fenerbahçe'de yıldız futbolcu için tehlikeyi açıkladı! 'Ameliyat olursa sakatlığı uzar'

Fenerbahçe'de yıldız futbolcu için tehlikeyi açıkladı! 'Ameliyat olursa sakatlığı uzar'

03.11.2023 - 14:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, Trabzonspor maçına hazırlanırken sakat futbolcuların durumu merak ediliyordu. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken takımda önemli eksikler bulunuyor. Djiku-Becao ikilisi sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede görev yapamayacak. Ayrıca Fred de takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da, Skorer TV canlı yayınında sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, yıldız futbolcunun sahalara döneceği tarihi de açıkladı. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

SAHALARA DÖNECEĞİ TARİH

"Fenerbahçe'nin çok önemli oyuncuları eksik. Dönüşleri de uzun sürecek, başta Becao olmak üzere. Serdar Aziz 4-5 hafta. Djiku, Milli ara sonrası dönecek. Peres zaten bu sezon yok. Bu nedenlerle Fenerbahçe, Trabzonspor maçına gerçek anlamda tek stoper Samet'le çıkacak. Samet'in yanına Oosterwolde'yi bekliyorum."

Fenerbahçede yıldız futbolcu için tehlikeyi açıkladı Ameliyat olursa sakatlığı uzar

FRED YERİNE ZAJC

"Bunun yanı sıra önemli bir diğer sakat ise Fred. Olmazsa olmazlarından biri Fred. Bu maçta Zajc'ı bekliyoruz. Ben sorduğumda Zajc'ın en yüksek ihtimal olduğunu öğrendim."

Haberin Devamı

'AMELİYAT OLURSA SAKALIĞI UZAYABİLİR'

"Fred ve Becao'nun sakatlığı darbe değil. Zeminin özellikle Becao'nun sakatlığı nedeniyle olduğu ifade ediliyor. Becao uzun süre çıkmadı, belki sakatlanınca çıksa bu kadar uzun olmayabilirdi. Ameliyatsız 3 ay, eğer ameliyat olursa bu süre daha da uzayabilir."

'TRANSFER İÇİN NETLEŞEN İSİM YOK'

"Şu an için devre arasında transfer için netleşen bir isim yok. Ancak Ludogorets maçından sonra hoca ve yönetimin buluşmasını bekliyoruz. Bir liste oluşturulacak. Maçtan sonra stoperle alakalı liste söz konusu olacaktır. Yani bir stoper takviyesi olacak."

Fenerbahçede yıldız futbolcu için tehlikeyi açıkladı Ameliyat olursa sakatlığı uzar

17 YAŞINDAKİ YUSUF

"Konferans Ligi'nde Samet ve Mert Müldür yok. Oosterwolde'yi koyacaksın oraya ve Yusuf var 17 yaşında. Yusuf stoper ama tecrübesi yok."

'FENERBAHÇE'NİN BOCALAMA İHTİMALİ VAR'

"Trabzonspor da yeni bir düzene geçiyor, Fenerbahçe de düzeni değiştirmek zorunda. Bu yüzden farklı bir maç olacak. Fenerbahçe'nin bir 10-15 dakika bocalama ihtimali var. İdeal kadro olsa çok daha rahat maçı kazanır derim. ama zorlanabileceğini belirterek maçı kazanan tarafın Fenerbahçe olacağını tahmin ediyorum."

MUHTEMEL 11

"Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i; Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, İrfan, Tadic, Szymanski, Dzeko"

Haberin Devamı

'SAMET'İN DEZAVANTAJI'

"Samet, Milli maçlarda kendini gösterdi. Geçen sene şöyle bir dezavantajı oldu: Ağır olması fiziksel olarak. Geniş alanda yakalandın mı geçmiş olsun. Fenerbahçe geçen seneki geniş alanları veremeyeceği için çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum."

"Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var. Bakalım bu maçta meyvesini verebilecek mi?"