Fenerbahçe Fenerbahçe'den İtalya çıkarması! Milan'ın 2 yıldızına kanca

Fenerbahçe'den İtalya çıkarması! Milan'ın 2 yıldızına kanca

25.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, İtalya Serie A ekibi Milan'ın 2 futbolcusuna kancayı taktı. Sarı-lacivertli kurmaylar, yıldız futbolcuları transfer listesine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeden İtalya çıkarması Milanın 2 yıldızına kanca

Yeni sezon öncesi iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, İtalya'da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Serie A ekibi Milan'da forma giyen 2 yıldızı takibe aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER KENT

Fenerbahçe, sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Ryan Kent ile sözleşme imzalanacağını belirtirken, futbolcu ile 4 yıllığına anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçeden İtalya çıkarması Milanın 2 yıldızına kanca

DZEKO, FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, transferi için bir süredir uğraş verdiği Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, yıllık 4,2 milyon Euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transfer olarak doğru bir karar verdiğini ifade eden Edin Dzeko, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

MILAN'DAN ARDA GÜLER İÇİN RESMİ ADIM

Fenerbahçe'nin kadroda tutmak için yoğun uğraş verdiği Arda Güler için Milan, resmi adımı attı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Milan, Arda Güler ile resmi görüşmelerde bulunmak için Fenerbahçe’ye izin yazısı yolladı.

Fenerbahçeden İtalya çıkarması Milanın 2 yıldızına kanca

ORIGI VE REBIC İÇİN TEKLİF

İtalyan basınından Tutto Mercato'nun haberine göre; Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen forvet Divock Origi ve kanat oyuncusu Ante Rebic için İtalyan ekibi ile görüşmelere başladı.

MILAN İKNA OLMADI

Haberde, Fenerbahçe'nin Origi ve Rebic için Milan'a yaptığı ilk tekliflerin yeterince ikna edici olmadığına yer verildi. Fenerbahçe, Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini açıklayarak yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı.

Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 36 resmi maça çıkan 28 yaşındaki Belçikalı forvet Origi sezonu 2 gol 1 asist ile tamamlarken, 29 yaşındaki Hırvat kanat Ante Rebic çıktığı 31 resmi maçta 3 gol 2 asist kaydetmişti.

Fenerbahçeden İtalya çıkarması Milanın 2 yıldızına kanca

Yazarlar