Galatasaray Galatasaray'dan Samsunspor'a bir transfer daha! Başkan görüşmeyi açıkladı

Galatasaray'dan Samsunspor'a bir transfer daha! Başkan görüşmeyi açıkladı

24.06.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Galatasaray'dan ayrılan Okan Kocuk'u kadrosuna dahil eden Karadeniz ekibinin, sarı-kırmızılılardan bir transfere daha hazırlandığı ortaya çıktı.

Galatasaraydan Samsunspora bir transfer daha Başkan görüşmeyi açıkladı

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olduktan sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselen ve ligde kalıcı olmak isteyen Samsunspor'da gelecek sezon transfer çalışmaları hızlandırdı. Kırmızı-beyazlıların bu doğrultuda Galatasaray'ın başarılı oyuncusunu gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden ayrılan Okan Kocuk'u kadrosuna katan Samsunspor'da, tecrübeli orta saha için pazarlıkların başladığını Başkan Yüksel Yıldırım açıkladı. İşte ayrıntılar...

OKAN KOCUK'TAN 3 YILLIK İMZA

Samsunspor'da gelecek sezon adına ilk transfer Okan Kocuk oldu. Galatasaray'da düzenli olarak forma giyemeyen tecrübeli eldiven, kırmızı-beyazlılarla anlaşma sağladı.

Samsunspor, Okan Kocuk'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Samsunspor ailemize hoş geldin Okan Kocuk" denildi.

Galatasaraydan Samsunspora bir transfer daha Başkan görüşmeyi açıkladı

SAVUNMAYA SATKA HAMLESİ

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun transfer raporu doğrultusunda hareket eden Samsunspor, savunma hattına sürpriz bir takviye yaptı. Karadeniz temsilcisi, Slovak savunmacı L'ubomir Satka ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Samsunspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz en son Lech Poznan forması giyen Slovakya Milli Takım Defans oyuncusu L’ubomír Šatka ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle."

Galatasaraydan Samsunspora bir transfer daha Başkan görüşmeyi açıkladı

YENİ HEDEF TAYLAN ANTALYALI

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray forması giyen Taylan Antalyalı'yı kadrolarında görmek istediğini açıkladı. Yüksel Yıldırım, tecrübeli orta saha ile transfer için ilk görüşmeyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

28 yaşındaki orta saha için Galatasaray'ın henüz karar vermediği aktarıldı. Okan Buruk'un Taylan Antalyalı'yı Florya'daki kampta deneyeceği belirtildi.

Galatasaraydan Samsunspora bir transfer daha Başkan görüşmeyi açıkladı

ANKARAGÜCÜ VE YURT DIŞINDAN DA TALİPLERİ VAR

Taylan Antalyalı'nın geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Ankaragücü'nün de tecrübeli orta sahayı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Başkent temsilcisinin yanı sıra 28 yaşındaki orta sahaya yurt dışından takımların da talip olduğu vurgulandı.

Taylan Antalyalı geride kalan sezonda Ankaragücü formasını 33 maçta giydi. 28 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 3 gol sevinci yaşadı ve 5 asist üretti. Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Taylan Antalyalı'nun güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro.

Galatasaraydan Samsunspora bir transfer daha Başkan görüşmeyi açıkladı

ÇOK SAYIDA TAKIMDA OYNADI

Muğlaspor altyapısında yetişen Taylan Antalyalı daha sonra Bucaspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Hacettepe, BB Erzurumspor ve Galatasaray formaları giydi.

Haberin Devamı