Fenerbahçe Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde

25.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve bunun için ara transferde takıma yedek bir santrfor dahil etmeyi planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine Süper Lig'in eski yıldızını dahil ettiği aktarıldı.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Süper Ligin eski yıldızı gündemde

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda sezon başında gündemine aldığı yıldız futbolcu için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin sezon başında kadrosuna katmak istediği Haji Wright için ara transfer döneminde yeni bir hamle yapma kararı aldığı aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe kurmaylarının Haji Wright için harekete geçeceği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin kısa süre önce Haji Wright'ın menajeriyle transfer için temasa geçtiği, oyuncunun şartlarını öğrendiği belirtildi.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Süper Ligin eski yıldızı gündemde

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra sezon başında Coventry City'e transfer olan Haji Wright, Championship ekibinde 13 maça çıktı. 25 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. Haji Wright aynı zamanda takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Süper Ligin eski yıldızı gündemde

Coventry City ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek ABD'li golcünün güncel piyasa değeri 6 milyon euro. LA Galaxy akademisinde futbola başlayan Haji Wright daha sonra New York Cosmos, Schalke 04, Sandhausen, VVV Venlo, Sönderjyske ve Antalyaspor formaları giydi. 25 yaşındaki santrfor sezon başında 9 milyon euro bedelle Coventry City'e imza attı.

Haberin Devamı

ABD Milli Takımı'nda 7 maça çıkan Haji Wright, 2 gol sevinci yaşadı. Antalyaspor, Haji Wright'ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak.

Yazarlar