Fenerbahçe Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! 17 yaşındaki yıldız gündemde

Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! 17 yaşındaki yıldız gündemde

22.11.2023 - 22:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadrosuna yerli bir takviyede bulunmayı hedefleyen kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, 17 yaşındaki genç yeteneği listesine dahil ettiği aktarıldı.

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi 17 yaşındaki yıldız gündemde

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer döneminde savunma hattını yerli bir isimle güçlendirme kararı aldı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine sürpriz bir ismi dahil ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda çarpıcı bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, Kasımpaşa forması giyen Yasin Özcan'ı transfer listesine dahil etti.

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi 17 yaşındaki yıldız gündemde

Genç savunmacının Süper Lig'de düzenli olarak şans bulmasının yanı sıra hem stoper hem de sol bekte görev yapabilmesinin dikkat çektiği belirtildi. 17 yaşındaki savunmacının hem rotasyonun güçlendirilmesinde etkisinin olacağı ve geleceğe yatırım hamlesi olarak değerlendirildiği kaydedildi.

17 yaşındaki savunmacı bu sezon Kasımpaşa'da 13 maçta oynadı ve 900 dakika sahada kaldı. Yasin Özcan bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Lacivert-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Yasin Özcan'ın güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi 17 yaşındaki yıldız gündemde

Yasin Özcan, U21 Milli Takımı'nda 5 maçta forma giydi. Sarı-lacivertlilerde Yasin Özcan dışında gündemdeki bir diğer isim daha netlik kazandı. Süper Lig devinin, Braga'da forma giyen Serdar Saatçı'yı da gündemine aldığı öğrenildi.

20 yaşındaki stoper bu sezon Braga formasını 9 maçta giydi. Serdar Saatçı bu süreçte 2 gol pası verdi. Braga ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Serdar Saatçı'nın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Beşiktaş altyapısında yetişen Serdar Saatçı, 2022-2023 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro bedelle Braga'nın yolunu tuttu. Yapılan anlaşmada 1 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi. Serdar Saatçı'nın bir sonraki satışından Beşiktaş yüzde 20 pay alacak.

20 yaşındaki stoper, U21 Milli Takımı'nın formasını 17 müsabakada terletti.

Yazarlar