Fenerbahçe Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil!

20.03.2024 - 09:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Ali Şen, sarı-lacivertlilerin 1996 yılında elde ettiği şampiyonluk için Trabzonspor'a göndermede bulundu.

Fenerbahçenin eski başkanı Ali Şenden Trabzonspora 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu. Ali Şen, Fenerbahçe'nin 1996 yılında elde ettiği şampiyonluk için Trabzonspor'a olay göndermede bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE KONGRE HAZIRLIĞI

Fenerbahçe Spor Kulübü, ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstüğ kongre kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada yeterli çoğunluk sağlanırsa 2 Nisan'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 Nisan tarihinde olağanüstü kongre gerçekleştirilecek. Fenerbahçe kongre üyeleri, sarı-lacivertlilerin ligden çekilmesini oylayacak.

VEFA KÜÇÜK: LİGDEN ÇEKİLMEYE OY VERECEĞİM

Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe'de birçok kişinin yönetimin isteği yönünde oy kullanacağına inandığını söyledi. Küçük, "Yüzde 100 diyemem ama Fenerbahçe’nin haklarını korumak için kongre, yönetimin bu önerisine büyük ihtimalle olumlu yaklaşacaktır” dedi.

Aziz Yıldırım döneminin yöneticilerinden Ömer Temelli de, kongre kararının ardından, "Başkanımızın aldığı kararın arkasındayım. Her zaman olduğu gibi bugün de yanındayım. Kesinlikle ligden çekilmeye oy vereceğim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

ALİ ŞEN: BU İŞLER SÜRPRİZ DEĞİL

Fenerbahçe'de 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar hakkında Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Ali Şen, "Bu işler yeni değil, sürpriz değil. 1996 yılında kazandığımız şampiyonluğun Trabzon’daki hayal kırıklığı maalesef devam ediyor. Kinle, kavgayla bu işleri çözemezsin." ifadelerini kullandı.