Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızına Bundesliga kancası! Transfer için sıcak

Fenerbahçe'nin yıldızına Bundesliga kancası! Transfer için sıcak

22.08.2022 - 18:39 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forvet arayışlarının devam ettiği dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızına Bundesliga'dan talip çıktı. Tecrübeli futbolcunun Almanya'da forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçenin yıldızına Bundesliga kancası Transfer için sıcak

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde takımdaki geleceği merak konusu olan yıldıza talip çıktı. Bundesliga'dan istenen tecrübeli futbolcunun transfere sıcak baktığı belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HÜCUM HATTINA TAKVİYELER

Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşanan sıkıntıların ardından sezon başında flaş hamleler geldi. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'da dikkat çeken Lincoln Henrique ile anlaştı. Fenerbahçe, bonservisine 3 milyon 500 bin euro ödediği Portekizli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Karagümrük'te küllerinden doğan Emre Mor da Fenerbahçe'yi tercih etti. Sarı-lacivertliler, Emre Mor'la 3 yıllık kontrat üzerinden el sıkıştı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, eski Galatasaraylı Armindo Bruma'yı da kadrosuna dahil etti. 27 yaşındaki Portekizli futbolcu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Sarı-lacivertlilerin, Bruma'nın opsiyonunu kullanmak istemesi halinde 4 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Fenerbahçenin yıldızına Bundesliga kancası Transfer için sıcak

Sarı-lacivertlilerde forvet arkası pozisyonu için yıldızlarla anlaşma sağlandı. Cagliari'den Joao Pedro ile el sıkışıldı. Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu için 4 milyon 680 bin euro ödedi. Süper Lig devinde Watford'dan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran Joshua King de takıma katıldı. Norveçli oyuncu ilk haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekti.

Fenerbahçe'de forvet hattına son hamle Tiago Çukur oldu. 19 yaşındaki milli futbolcu geleceğe yatırım hamlesi olarak takıma katıldı. Sarı-lacivertliler bu transfer için Watford'a 250 bin euro ödedi.

Fenerbahçenin yıldızına Bundesliga kancası Transfer için sıcak

SAMATTA KİRALANDI

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden Mbawana Samatta ile yollar ayrıldı. Belçika temsilcisi Genk, 29 yaşındaki santrforu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Adana Demirspor, 200 bin euro karşılığında Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertlilerde Allahyar Sayyadmanesh, Hull City'e transfer oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City bu transfer için 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN'A TALİP ÇIKTI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Serdar Dursun konusunda flaş gelişmeler yaşandı. La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Almanya'dan takımlar Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçenin yıldızına Bundesliga kancası Transfer için sıcak

BELLİ OLDULAR

Süper Lig devinin tecrübeli futbolcusu için Augsburg, Schalke 04 ve Union Berlin'in devrede olduğu belirtildi. Serdar Dursun'un bu takımlarda forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Almanya doğumlu milli futbolcu daha önce Almanya'da Hannover 96, Greuther Fürth ve Darmstadt formaları giydi.

GOL KRALLIĞI YAŞADI

Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Darmstadt'ta gol krallığı yaşadı. 30 yaşındaki oyuncu bu sezon sarı-lacivertlilerde 7 müsabakada şans buldu. Serdar Dursun bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 30 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Serdar Dursun'un güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına Bundesliga kancası Transfer için sıcak

ALMANYA'DA YETİŞTİ

Billstedt altyapısında futbola başlayan Serdar Dursun daha sonra Concordia, Hannover 96, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt formaları giydi. Milli futbolcu toplamda 8 kez A Milli Futbol Takımı formasını terletti. Tecrübeli oyuncu bu süreçte 7 gol kaydetti.

Yazarlar