Fenerbahçe Kicker duyurdu! Alexander Sörloth'tan Fenerbahçe kararı

Kicker duyurdu! Alexander Sörloth'tan Fenerbahçe kararı

22.08.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Alexander Sörloth kararını verdi. Almanya'dan Kicker, Norveçli yıldızın transferindeki son gelişmeleri okuyucularına aktardı.

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

Fenerbahçe'de forvet takviyesi için gündemde iki isim bulunuyor. Sarı Lacivertliler Valencia forması giyen Uruguaylı forvet Maxi Gomez ve Leipzig'den Norveçli Alexander Sörloth'u gündemine almıştı. Jorge Jesus'un forvet için Gomez ve Sörloth ikilisinden birini takımda görmek istediği iddia edilmişti. Almanya'dan Kicker, Alexander Sörloth transferindeki son dakika gelişmesini okuyucularına aktardı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

FENERBAHÇE'DE ALTERNATİFLER İKİYE İNDİ

Jorge Jesus yönetiminde iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe; Luan Peres, Joao Pedro, Lincoln, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Alioski ve Bruma'yı transfer etti. 

Yeni transferleriyle Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de sıra forvet transferine geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yönetimden forvete takviye yapılmasını istedi. 

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

FORVET İÇİN İKİ ADAY VAR: MAXİ GOMEZ VE SÖRLOTH

Sarı Lacivertlilerde forvet için iki aday ön plana çıkmış durumda. Valencia'dan Maxi Gomez ile ilgilenen Fenerbahçe ayrıca Leipzig'de forma giyen Norveçli golcü Alexander Sörloth için de girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

İspanyol basını Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro bedelle Maxi Gomez'in transferi konusunda Valencia ile anlaşma sağlandığını iddia etmişti. Todofichajes'te yer alan haberde Sarı Lacivertlilerin kısa süre içinde Maxi Gomez transferini resmen açıklayacağı belirtilmişti fakat Maxi Gomez transferinde henüz resmi bir gelişme olmadı.

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Uruguaylı yıldız için Valencia'ya 7 milyon Euroluk bir teklifte bulundu. İki takımın görüşmelere devam ettiği bildirildi.

FENERBAHÇE DAHA AVANTAJLI

Sky Almanya'nın muhabiri Florian Plettenberg, Mönchengladbach'ın Maxi Gomez'i istediğini ancak Fenerbahçe'nin Valencia'ya yaptığı teklifi artırdığını yazdı. Almanlar'a göre Uruguaylı yıldız için Sarı- Lacivertliler daha avantajlı konumda.

Alexander Sörloth için de girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, Leipzig'e kiralama teklifi yaptı ve beklemeye geçti. Başkan Ali Koç'un Sörloth'u tercih ettiği fakat teknik direktör Jesus'un Maxi Gomez'de ısrarcı olduğu ifade edilmişti.

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

JESUS'UN TERCİHİ MAXİ GOMEZ

Portekizli teknik adam, alınabilecek forvetler arasında oyun planına en uygun isim olarak Uruguaylı yıldızı görüyor. 26 yaşındaki oyuncu, Valencia’da beklentilerin altında kalsa da Celta Vigo dönemindeki performansıyla potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu göstermişti. Jesus, yıldız futbolcunun Fenerbahçe’de bu potansiyeline ulaşacağına inanıyor. 68 yaşındaki teknik adam son olarak Benfica’da, Gomez’in Uruguay Milli Takımı’ndan arkadaşı Nunez’i parlatmış, yıldız futbolcu 75 milyon Euro’ya Liverpool’a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

SORLOTH TRANSFER İÇİN KARARINI VERDİ! FENERBAHÇE...

Almanya'dan Kicker, Sörloth transferine ilişkin flaş gelişmeyi okuyucularına aktardı. Kicker'da yer alan habere göre Alexander Sörloth, Türkiye'ye transfer olma fikrine sıcak bakmıyor. Haberde Alexander Sörloth'un Almanya'da kalmak istediği belirtilirken Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın Norveçli yıldızla ilgilendiği belirtildi. Borussia Mönchengladbach'ın Leipzig'e kiralama teklifi yapacağı ifade edildi.

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı

Kicker'da yer alan haberin detayında şu ifadelere yer verildi;

"Domenico Tedesco, temmuz ortasında forvet oyuncusu Alexander Sörloth'a umut vermişti, ancak RB Leipzig teknik direktörü, Ağustos ortasında 26 yaşındaki oyuncu için olumsuz bir rapor verdi. Sörloth için Türkiye'den bazı teklifler olsa da Norveçli futbolcu Türkiye'ye gitmek istemiyor. Sörloth ligde kalmak istiyor ve Borussia Mönchengladbach onunla ilgileniyor."

Haberin Devamı

Kicker duyurdu Alexander Sörlothtan Fenerbahçe kararı