Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Yunanistan'dan talip çıktı

Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Yunanistan'dan talip çıktı

16.12.2023 - 20:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcuya Yunanistan temsilcisinin talip olduğu iddia edildi. Olimpiakos'un tecrübeli oyuncu için araştırmalara başladığı aktarıldı.

Fenerbahçeye transfer piyangosu Yunanistandan talip çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli orta sahaya Yunanistan'dan dev kulübün ilgi gösterdiği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerden ayrılması beklenen 27 yaşındaki futbolcu için Yunanistan temsilcisi Olimpiakos'un devrede olduğu ve menajeriyle temasların başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu için harekete geçen Olimpiakos'un sportif direktörüyle ilgili detay dikkat çekerken, yıldız oyuncu için araştırmalara başlandığı vurgulandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yunanistan ekibi Olimpiakos, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'ya talip oldu. Olimpiakos'un Portekizli orta sahanın durumunu araştırmaya başladığı kaydedildi.

Estoril'in eski sportif direktörü Pedro Alves'in Yunanistan temsilcisinin yeni sportif direktörü olduğu hatırlatıldı. Pedro Alves'in oyuncunun temsilcisiyle Atina'da bir görüşme gerçekleştiği aktarıldı.

27 yaşındaki orta saha bu sezon 15 müsabakada forma şansı buldu. İsmail Kartal'ın geniş rotasyonda zaman zaman şans verdiği Miguel Crespo bu karşılaşmalarda 1 gol ile 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril Praia formaları giydi. Sarı-lacivertliler, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro karşılığında Portekizli orta sahayı renklerine bağladı.