Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Vincent Aboubakar müjdesi! Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

Fenerbahçe'ye Vincent Aboubakar müjdesi! Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

05.01.2023 - 19:12 | Son Güncellenme:

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imza atmasının ardından tüm gözler Vincent Aboubakar'a çevrildi. 37 yaşındaki Portekizli yıldızın transferi sonrası geleceği merak konusu olan Kamerunlu oyuncuyla ilgili Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi.

Fenerbahçeye Vincent Aboubakar müjdesi Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo sürpriz bir kararla Al Nassr'a imza attı. Portekizli oyuncunun bu imzasının ardından Fenerbahçe'ye iyi haber geldi. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki Vincent Aboubakar konusunda flaş gelişmeler yaşandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Manchester United'ın sözleşmesini feshetmesinin ardından Avrupa'dan, Brezilya'dan ve Çin'den transfer teklifleri alan Cristiano Ronaldo tercihini Al Nassr'dan yana kullandı. Portekizli oyuncu, yıllık 200 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan temsilcisiyle sözleşme imzaladı.

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a transferinin ardından hakkında çıkan "Avrupa'ya geri dönecek" iddialarını yalanladı. Portekizli oyuncu, Al Nassr'a imzasında kulübün vizyonundan etkilendiğini belirtti. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da futbolu bırakacağı, Portekizli oyuncunun daha sonra Suudi Arabistan'da futbol elçiliği görevini üstleneceği belirtildi.

Fenerbahçeye Vincent Aboubakar müjdesi Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

YABANCI SINIRINA TAKILDI

Cristiano Ronaldo'nun lisansı henüz Al Nassr tarafından çıkarılmadı. Kadrosunda yabancı kontenjanı dolu olan Suudi Arabistan temsilcisinin bir oyuncusunu takımdan göndermeye hazırlandığı belirtildi. Al Nassr'dan bir yönetici yaptığı açıklamada, "Yabancı oyuncu kontenjanımızın dolu olması sebebiyle; Cristiano Ronaldo'nun lisansını henüz çıkaramadık. Bir yabancı oyuncumuzu ya satacağız ya da karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Vincent Aboubakar müjdesi Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

ABOUBAKAR İDDİASI

Al Nassr'la ilgili sürpriz gelişmeyi Suudi Arabistan basını duyurdu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Nassr'dan ilk ayrılacak ismin Vincent Aboubakar olduğu belirtildi. Al Nassr'ın bu ayrılığı saatler içerisinde açıklayabileceği kaydedildi.

Al Nassr'ın kadrosunda yer alan yabancı futbolcular şu şekilde: Kadrosunda David Ospina, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan, Luiz Gustavo, Pity Martinez, Jaloliddin Masharipov, Anderson Talisca, Vincent Aboubakar.

FENERBAHÇE İDDİALARI GÜÇLENDİ

Vincent Aboubakar'la yolların ayrılmasına Al Nassr'dan izin çıktığı belirtildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Kamerunlu santrfor, Fenerbahçe'nin en önemli transfer hedefleri arasında. Sarı-lacivertlilerin, Vincent Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Fenerbahçeye Vincent Aboubakar müjdesi Cristiano Ronaldo geldi, ayrılık kararı çıktı

Fenerbahçe kurmaylarının, Vincent Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği belirtildi. Vincent Aboubakar'ı geçtiğimiz sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Al Nassr'ın bu teklife olumlu baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

LA LIGA'DAN TALİBİ VAR

Fenerbahçe'nin Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak isteyen tek takım olmadığı ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; La Liga ekibi Rayo Vallecano, Vincent Aboubakar'ın durumunu yakından takip ediyor.

Rayo Vallecano'nun forvet hattında Falcao, Camello ve Martin'i bulundurması, Espanyol'un santrforu Raul de Tomas'la da söz kesmesi nedeniyle Vincent Aboubakar konusunda çok ısrarcı olmayacağı da belirtildi.