Galatasaray Fiorentina'dan Galatasaraylı yıldıza yakın takip! Transfer ısrarı sürüyor

Fiorentina'dan Galatasaraylı yıldıza yakın takip! Transfer ısrarı sürüyor

11.08.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, bu sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte transfer çalışmaları devam ederken, performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuyu Fiorentina'nın takip ettiği öğrenildi. Bunun yanında İtalyan ekibinin transfer ısrarı da sürdüğü kayda geçti.

Fiorentinadan Galatasaraylı yıldıza yakın takip Transfer ısrarı sürüyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak istiyor. Takıma katılan yıldız futbolcuların yanı sıra ayrılacak isimler hakkında da çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte yeni bir gelişme yaşandı. İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği öğrenilirken, transfer için de ısrar halinde olduğu kayda geçti..

Haberin Devamı

TURUN KAPISI ARALANDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, kritik müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 48. dakikada Dries Mertens ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu'ndan geldi.

Fiorentinadan Galatasaraylı yıldıza yakın takip Transfer ısrarı sürüyor

TETE İMZAYI ATTI

Sarı-kırmızılı ekip, Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Tete'yi renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, Tete'nin maliyetini de KAP'a bildirdi. 23 yaşındaki futbolcuya 3 milyon 100 bin euro imza ücreti ödendiği kaydedildi. Tete'ye her bir sezon için 2 milyon 800 bin euro maaş verileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

ANKARASPOR'DAN GALATASARAY'A

Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor'da forma giyen Sıraçhan Nas için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Ankaraspor'dan yapılan açıklama şöyle;

'Futbolcumuz İlhami Sıraçhan Nas'ın, Galatarasay'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, oyuncumuza bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz.'

Fiorentinadan Galatasaraylı yıldıza yakın takip Transfer ısrarı sürüyor

FIORENTINA'DAN NELSSON'A YAKIN TAKİP

İtalyan basınında yer alan habere göre Fiorentina, Galatasaray'ın geride kalan sezon vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Victor Nelsson'u gözlem altına aldığı öğrenildi. Bunun yanında İtalyan temsilcisi, 24 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.

TRANSFER ISRARI

Haberin detayında Fiorentina'nın savunma hattı için 3-4 isim üzerinde durduğu ve bu oyunculardan birinin de Nelsson olduğu aktarıldı.

Nelsson'un adı son dönemde Premier Lig'den de Nottingham Forest ile anılıyor.

Fiorentinadan Galatasaraylı yıldıza yakın takip Transfer ısrarı sürüyor

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Danimarkalı stoper, bu sezon oynanan resmi maçların 2'sinde de şans buldu. 24 yaşındaki stoperin sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Sözleşmesinde 25 milyon euro serbest kalma maddesi bulunan Victor Nelsson, Danimarka Milli Takımı'nda 10 maçta şans buldu. Nordsjaelland altyapısında yetişen 24 yaşındaki stoper daha sonra Kopenhag'da forma giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Victor Nelsson için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı