İngiltere Premier Lig Florent Malouda'dan Kylian Mbappe iddiası! Transfer görüşmesini açıkladı

Florent Malouda'dan Kylian Mbappe iddiası! Transfer görüşmesini açıkladı

16.04.2023 - 18:37 | Son Güncellenme:

Fransız efsane oyuncu Florent Malouda, Kylian Mbappe'nin Chelsea'ye transfer olması için uğraştığını açıkladı.

Florent Maloudadan Kylian Mbappe iddiası Transfer görüşmesini açıkladı

Fransız futbolunun efsane isimlerinden Florent Malouda açıklamalarda bulundu. Kylian Mbappe'yi Chelsea'ye transfer etmek için uğraştığını belirten Florent Malouda'nın açıklamaları büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Malouda yaptığı açıklamada, "Kylian Mbappe'nin Chelsea'ye transfer olması için uzun süredir uğraşıyorum. Şimdiye kadar başarısız oldum ama denemeye devam edeceğim" dedi.

Florent Maloudadan Kylian Mbappe iddiası Transfer görüşmesini açıkladı

Malouda, "Mbappe hakkında anlamamız gereken şey futboldan tam olarak ne istediğidir. Ona istediğini verebilecek pek fazla takım yok. O bir lider, Fransa Milli Takımı'nın kaptanı. Bir sonraki kulübünde liderlik arayacak ve bu onun için sorun olabilir" ifadelerini kullandı.

Mbappe'nin bir gün Premier Lig'de forma giyeceğine inandığını söyleyen Fransız eski oyuncu, "Mutlaka Premier Lig'e transfer olacaktır. Şu an olmuyorsa henüz doğru zaman gelmemiş demektir" şeklinde konuştu.

Florent Maloudadan Kylian Mbappe iddiası Transfer görüşmesini açıkladı

REAL MADRİD DEFTERİ KAPANMADI

Geçen yıl haziran ayında PSG ile sözleşmesinde son yıla giren Mbappe için Real Madrid'le anlaşacağına kesin gözle bakılıyordu. Ancak Mbappe herkesi şaşırtarak Paris kulübü ile 2025 yılına kadar yeni sözleşme imzalamıştı. Fakat yeni sözleşme imzalamış olması bile hala Real Madrid söylentilerini bitirmedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nden bu yılda istediğini alamayan Mbappe'nin İspanyol ekibe gitmediği için çok pişman olduğu ve gelecek yıl Real Madrid forması giyileceği konuşuluyordu. Mbappe ise hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. "Bir sonraki adım Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Zaten bir finale çıktık. Kazanmak dışında tüm aşamaları gördüm. Tek ihtiyacım olan kazanmak. Bunu nerede yapmak istiyorum? Paris'te. Ben bir Parisliyim ve sözleşmem devam ediyor. Yani PSG'de kalacağım."

Florent Maloudadan Kylian Mbappe iddiası Transfer görüşmesini açıkladı

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Paris Saint Germain'de 36 maçta forma şansı buldu. Kylian Mbappe bu karşılaşmalarda rakip fileleri 32 kez havalandırdı. Yıldız oyuncu aynı zamanda 9 asist üretti. Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

AS Bondy altyapısında yetişen Kylian Mbappe daha sonra INF Clairefontaine altyapısında oynadı. Monaco altyapısına bedelsiz gelen Kylian Mbappe, 2018-2019 sezonu başında 180 milyon euro bedelle Paris Saint Germain'e imza attı.

Haberin Devamı