Fenerbahçe Fred sonrası bir bomba daha! Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

Fred sonrası bir bomba daha! Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

11.08.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Fred ile el sıkıştı. Sarı-lacivertliler, bu transferden sonra bir bomba daha patlattı. Süper Lig devi, yıldız futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fred sonrası bir bomba daha Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Yıldız futbolcuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertli ekip, son olarak Fred ile el sıkıştı. Süper Lig devi, Brezilyalı oyuncudan sonra frene basmadı ve bir yıldız futbolcu ile daha anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YENİ SEZON İÇİN YILDIZ İSİMLER

Fenerbahçe'de kurmaylar İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna 3 takviyede birden bulundu. Sarı-lacivertliler, Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, 24 yaşındaki oyuncu için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. 20 yaşındaki oyuncunun transferi için Marsilya'ya 1 milyon 400 bin euro ödendiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, on numara pozisyonunu Dusan Tadic'le güçlendirdi. Süper Lig devi, 34 yaşındaki on numarayla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fred sonrası bir bomba daha Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

Sarı-lacivertliler, stoper tandemine şu ana kadar 2 takviye yaptı. Fenerbahçe'nin ilk hamlesi Alexander Djiku oldu. 28 yaşındaki stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Süper Lig devinin ikinci hamlesi Rodrigo Becao oldu. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rodrigo Becao'nun transferi için 8 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler santrfor pozisyonuna Umut Nayir ile Edin Dzeko'yu dahil etti. Sol kanat rotasyonuna Ryan Kent'i ekleyen Fenerbahçe, milli sağ bek Mert Müldür'ü de kadrosuna kattı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı-lacivertliler, Manchester United'dan Fred'i kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için yarın (12 Ağustos 2023) İstanbul'a gelecektir."

Fred sonrası bir bomba daha Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

CENGİZ ÜNDER İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, Fred'den sonra bir transfer bombası daha patlattı. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, sarı-lacivertli ekibin Cengiz Ünder transferi için Marsilya ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Milli futbolcu, sağlık kontrolleri için hazırlandığı kayda geçti.

15 MİLYON EURO ÖDENECEK

Haberin Devamı

Öte yandan Cengiz Ünder için ödenecek tutar belli oldu. RMC Sport'un haberine göre Fenerbahçe, milli futbolcu için Marsilya'ya 15 milyon euro ödeyecek.

Fred sonrası bir bomba daha Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı

BU GECE İSTANBUL'DA

Haberin detayında Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Cengiz Ünder, bu gece İstanbul'a geleceği öğrenildi.

BİR YILDA DEĞERİNE DEĞER KATTI

2016'da 4.80 milyon Euro bedelle Başakşehir'e transfer olan Cengiz Ünder, İstanbul ekibinde muhteşem bir performans sergiledi. Genç oyuncu 2017'de 14.25 milyon Euro karşılığında Roma'nın yolunu tuttu.

İtalyan devi Cengiz'i sırasıyla önce Leicester City ve ardından Marsilya'ya kiraladı. Fransız ekibi, milli oyuncunun performansından memnun kalınca 8.40 milyon Euro bedelle bonservisini aldı. Marsilya'da Teknik Direktörü Igor Tudor'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Cengiz Ünder, geride sezon 36'sı Ligue 1 olmak üzere 46 maçta görev yaptı. 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda beş kez gol atarken, altı kez de asist yaptı.

Fred sonrası bir bomba daha Fenerbahçe, transfer konusunda anlaştı