Galatasaray Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! Rus basınından flaş cevap

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! Rus basınından flaş cevap

27.03.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcuya sarı-kırmızılı kurmayların talip çıktığı öğrenildi. Öte yandan teknik adam Okan Buruk'un bu transfere onay verdiği öğrenilirken, Rus basınından flaş bir cevap geldi.

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu Rus basınından flaş cevap

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Ligde zirvede yer alan sarı-kırmızılar, gelecek sezon için transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Bir dönem Fenerbahçe'de göstermiş olduğu performansla dikkat çeken yıldız futbolcuya Galatasaraylı kurmayların talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KARABAĞ İLE DOSTLUK MAÇI

Milli ara nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda dostluk maçı kapsamında Azerbaycan ekibi Karabağ’a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu Rus basınından flaş cevap

 14 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

23 Ekim tarihinde sahasında Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı. Sarı - kırmızılılar bu mücadelenin ardından ligde oynadığı 14 maçın tamamını kazandı.

Galatasaray ligde son olarak deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Sarı - kırmızılılar ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelenin ikinci yarısında gelen gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Sarı kırmızılıların ligdeki 14 maçlık rekor galibiyet serisi son buldu.

Haberin Devamı

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu Rus basınından flaş cevap

GALATASARAY TALİP OLDU

Takvim'in haberine göre, Sarı Kırmızılı takımın Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Victor Moses'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Bu transfere teknik direktör Okan Buruk'un da yıldız futbolcuya onay verdiği öğrenildi. Öte yandan Cimbom'un, Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki futbolcuya 3 senelik sözleşme teklif etmeyi planladığı aktarıldı.

BİR DÖNEM FENERBAHÇE'DE FORMA GİYDİ

2018-2019 sezonunda Ocak ayında Fenerbahçe’ye transfer olan Victor Moses, gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Sarı-lacivertlilerin Chelsea’den kiraladığı Victor Moses, bir sezon oynadıktan sonra takıma veda ederek İtalyan devi Inter’in yolunu tutmuştu.

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu Rus basınından flaş cevap

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Victor Moses, Fenerbahçe forması ile 23 resmi müsabakaya çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsarken 2 kez de asist yaptı.

 

2024 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Spartak Moskova ile son resmi maçına geçtiğimiz ağustos ayında çıkan Moses, bu sezon 4 lig maçın forma giyebildi ve 193 dakika sahada kaldı. Nijeryalı futbolcu bu sürede 2 kez golle buluştu. Victor Moses'ın Rus takımıyla sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

Galatasaray, eski Fenerbahçeli yıldıza talip oldu Rus basınından flaş cevap

RUS BASINININDA İDDİA

Rus basınında çıkan haberlere göre ise bu iddiaların doğruluk payı yok. Rus yayın organı Euro-Football'un "Moses Galatasaray'la ilgilenmiyor" başlığıyla verdiği haberde, 32 yaşındaki futbolcunun yaz aylarında ciddi bir sakatlık geçirdiği, sahalara yeni geri döndüğü ancak henüz resmi maça çıkmadığı hatırlatıldı.

Haberin Devamı