Galatasaray Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi!

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi!

19.08.2023 - 16:30 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda dev maç öncesi Wilfried Zaha gelişmesi yaşandı. Bordo-mavililerde ise dev maçın ardından ayrılık yaşanacak.

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

Trendyol Süper Lig'in 2. haftası dev bir maça sahne oluyor. Galatasaray, RAMS Park'ta Trabzonspor'u konuk edecek. Dev mücadele saat 21.45'te başlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sarı-kırmızılılarda Zaha sürprizi yaşandı. Trabzonspor'da ise dev maçın ardından yıldız oyuncuyla yollar resmen ayrılacak. İşte Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi son dakika gelişmeleri ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

REKABETTE 136. RANDEVU

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 135 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 60 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 44 defa rakibini mağlup etti. 31 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 176, Karadeniz ekibi ise 152 kez rakip fileleri havalandırdı.
Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona ererken, İstanbul'daki maçı Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

OKAN BURUK, TRABZONSPOR'A KARŞI 14 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde bugüne kadar Trabzonspor ile 14 kez karşılaştı. Buruk; Galatasaray, Başakşehir, Akhisarspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Elazığspor ile bordo-mavililere karşı oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

BJELICA'NIN GALATASARAY'A KARŞI İLK RANDEVUSU

Trabzonspor'un Hırvat teknik direktörü Nenad Bjelica, Galatasaray'a karşı ilk kez görev yapacak. Hırvat teknik adam önderliğindeki Trabzonspor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmişti. Kadıköy'deki karşılaşmadan Fenerbahçe 3-1 galip ayrılmıştı.

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

GALATASARAY EVİNDE KAYBETMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı son 17 müsabakada kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar, sahasında son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor'a karşı aldı. Cimbom, geride kalan 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Galatasaray, Süper Lig’de son olarak geçtiğimiz sezon deplasmanda karşı karşıya geldiği Beşiktaş’a yenildi. Sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından geçtiğimiz sezon oynadığı 6, bu sezon da 1 maç olmak üzere toplam 7 mücadelede 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

TRABZONSPOR'UN DEPLASMAN KABUSU

Trabzonspor 2022-2023 sezonunda deplasman maçlarında adeta kabusu yaşadı. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı ve Nenad Bjelica yönetiminde deplasmanda çıktığı 18 karşılaşmada sadece 5 galibiyet elde ederken 2 beraberlik aldı ve 11 kez sahadan puansız ayrıldı. Bu sezon sahasındaki Antalyaspor galibiyetiyle başlayan bordo-mavililer geçtiğimiz sezon yaşadığı deplasman kabusunu bu sezon yaşamak istemiyor.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER! GALATASARAY'DA ZAHA ŞOKU

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın muhtemel 11'leri belli oldu. Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Fildişi Sahilli futbolcunun Molde maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Oliveira, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren Elmalı, Kourbelis, Bakasetas, Teklic, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Umut Bozok

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

TRABZONSPOR'DA MAXI GOMEZ İLE YOLLAR AYRILIYOR

Trabzonspor'da ayrılıklar sürüyor. Son olarak Siopis ile yollarını ayıran bordo-mavililerde Uruguaylı forvet Maxi Gomez'in de kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

La Liga ekiplerinden Cadiz, yıldız forveti 1 yıllığına kiralamak için Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardı. Relevo'da yer alan habere göre Cadiz, Maxi Gomez'in ücretinin yarısını ödeyerek kiralık transferi sonuçlandıracak.

Haberde oyuncunun Granada'yla da görülşme gerçekleştirdiği fakat Cadiz'in devreye girerek transferi sonuçlandırmaya yakın olduğu iddia edildi.

Relevo'da yer alan haberde "Trabzonspor ilk teklifi reddetmişti, ancak bugün resmi bir onay olmasa da nihayet yaklaştılar. İlk teklifte düşük bir satın alma opsiyonu vardı ve bu da Trabzonspor'u ikna etmemişti ancak şartlar değişti." denildi. Habere göre Cadiz, Maxi Gomez'in Trabzonspor'da kazandığı ücretin yarısını karşılayacak.

Ertan Süzgün'ün haberine göre  Uruguaylı forvet Galatasaray maçı sonrası sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için İspanya’ya uçacak.

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi

Yazarlar