Galatasaray Galatasaray'a 15 milyon euroluk teklif! Napoli'den flaş transfer hamlesi

Galatasaray'a 15 milyon euroluk teklif! Napoli'den flaş transfer hamlesi

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Serie A devi Napoli, sürpriz bir hamlede bulundu. İtalya'nın son şampiyonunun Galatasaray forması giyen tecrübeli oyuncu için 15 milyon euroluk transfer teklifi yaptığı belirtildi.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Napoli'nin sarı-kırmızılılarda düzenli olarak forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Serie A devinin 27 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılılara 15 milyon euroluk transfer teklifini sunduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ÇOK SAYIDA VEDA YAŞANDI

Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Galatasaray'dan kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandı. Sarı-kırmızılılar, Mısırlı oyuncunun ayrılığından 5 milyon 750 bin euro bonservis geliri elde etti.

Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Emre Kılınç, Süleyman Luş, Abdussamed Karnucu, Gökay Güney ve Atalay Babacan'la karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Batuhan Şen, Metehan Baltacı, Kaan Arslan, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Mathias Ross kiralık olarak veda eden diğer isimler oldu.

Haberin Devamı

Galatasaraya 15 milyon euroluk teklif Napoliden flaş transfer hamlesi

MORUTAN'A TALİPLER VAR

Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Olimpiu Morutan'a da çok sayıda talip çıktı. Okan Buruk'un UEFA kadrosuna dahil etmediği Rumen yıldız için Süper Lig'den Konyaspor, Pendikspor, Samsunspor ve Fatih Karagümrük'ün devrede olduğu iddia edildi.

Olimpiu Morutan için Sampdoria ile birlikte Suudi Arabistan'dan da bir takımın teklifte bulunduğu aktarıldı.

Galatasaraya 15 milyon euroluk teklif Napoliden flaş transfer hamlesi

NAPOLI'DEN TORREIRA'YA KANCA

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; Napoli, Lucas Torreira'yı transfer etmek için harekete geçti. Serie A devinin tecrübeli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği ve sarı-kırmızılılara 15 milyon euroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Napoli'nin yanı sıra Lazio'nun da Lucas Torreira'ya ilgisinin bulunduğu haberin ayrıntılarında yer aldı. Lucas Torreira'nın Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Galatasaraya 15 milyon euroluk teklif Napoliden flaş transfer hamlesi

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Montevideo Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal formaları giydi. Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında tecrübeli orta saha için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli orta saha kariyerinde 1 La Liga, 1 İngiltere Lig Kupası, 1 İngiltere Süper Kupa ve 1 Süper Lig şampiyonluğu elde etti.

Haberin Devamı