Beşiktaş Beşiktaş'a transferde kötü haber! Görüşmeler tıkandı

Beşiktaş'a transferde kötü haber! Görüşmeler tıkandı

06.08.2023 - 19:51 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'a kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun kulübü ile yaptığı fesih görüşmelerinde anlaşma sağlayamaması nedeniyle siyah-beyazlı ekiple olan görüşmeler tıkandı.

Beşiktaşa transferde kötü haber Görüşmeler tıkandı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a transfer için kötü haber geldi. Kulübü ile henüz ortak noktayı bulamayan yıldız futbolcu, siyah-beyazlı ekip ile görüşmelerini beklemeye aldı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncularla sezon başında yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu süreçte tek bonservis gelirini Romain Saiss'ten elde etti. Katar ekibi Al Sadd, Faslı stoper için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Welinton, Georges Kevin N'Koudou, Muhayer Oktay ve Atiba Hutchinson ile yollar ayrıldı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim takımlarına geri döndü. Nathan Redmond, Burnley'e transfer oldu.

Beşiktaşa transferde kötü haber Görüşmeler tıkandı

TRANSFERLER ART ARDA

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'la kadrosunu güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki sol kanat için ödenen bonservis bedelini açıklamadı. Süper Lig devi genç oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların ikinci hamlesi Daniel Amartey oldu. Leicester City'den ayrılan başarılı stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı. Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER TIKANDI

Siyah-beyazlılar, Pepe'nin transferi için oyuncunun Arsenal ile olan sözleşmesini feshetmesini bekliyordu. Sports Digitale'in haberine göre, 28 yaşındaki futbolcunun Arsenal ile yaptığı fesih görüşmelerinde henüz anlaşma sağlanamadı.

Bu nedenle Fildişi futbolcu ile Beşiktaş arasında yapılan transfer görüşmeleri de tıkandı.

Beşiktaşa transferde kötü haber Görüşmeler tıkandı

BEŞİKTAŞ ALTERNATİFLERE YÖNELDİ

Beşiktaş, Pepe konusunda yaşanan bu gelişmenin ardından menajerler tarafından önerilen diğer oyuncularla görüşmelere başladı.

NICOLAS PEPE'NİN KARNESİ

28 yaşındaki Nicolas Pepe, kariyerinde; Stade Poitevin Angers, Orleans, Lille, Arsenal ve Nice formaları giydi.

Yazarlar