Galatasaray Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta

Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta

18.06.2023 - 12:38 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'a iki yıldız isimden müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip, transferleri kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyor. İşte detaylar...

Galatasaraya çifte transfer müjdesi Resmi açıklama bu hafta

Galatasaray'a çifte müjde... Sarı-kırmızılı yönetim, iki oyuncunun transferinde mutlu sona yaklaştıklarını açıklarken bu isimler de belli oldu. Galatasaray, artık bu iki yıldız isim için geri sayıma başladı.

Haberin Devamı

İKİ TRANSFERDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

Yeni sezonu açmaya artık günler kala kadroya gerekli takviyeleri yapmayı planlayan Sarı - Kırmızılılar, iki oyuncunun transferinde son aşamaya geldi.

Galatasaraylı yöneticiler, son günlerde verdikleri demeçlerde de bu görüşmelere işaret ederek iki futbolcuyu çok yakında açıklayacaklarını ifade ettiler.

Galatasaraya çifte transfer müjdesi Resmi açıklama bu hafta

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

İşte bahsi geçen bu iki oyuncudan ilkinin bir süredir Sarı-Kırmızılılar ile ismi anılan Moussa Dembele olduğu öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki Fransız golcü Dembele'yi alıp, Icardi'yi daha stressiz bir şekilde beklemeye koyulacak. Bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek.

İKİNCİ İSİM ARJANTİNLİ YILDIZ

Anlaşma noktasına gelinen iki isimden diğeri ise Leandro Paredes... Juventus'taki kiralık sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Leandro Paredes'in Cim Bom'a "Evet" demesi, süreci hızlandırdı.

Haberin Devamı

Galatasaraya çifte transfer müjdesi Resmi açıklama bu hafta

Arjantinli futbolcunun bonservisi konusunda PSG ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAMA

Önümüzdeki hafta görüşmelerin resmiyete kavuşması bekleniyor.