Galatasaray ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi

ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi

18.06.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ara transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldıza futbolcuya Avrupa devlerinden çılgın teklifler geldi.

ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı Transfer için Galatasaraya takas artı para teklifi

Sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray'a ara transfer döneminde Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Sergilediği performansla dikkat çeken İtalyan futbolcu için Avrupa devleri sıraya girdi. İşte yıldız futbolcu hakkında Avrupa devlerinin çılgın planları...

Haberin Devamı

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE GELDİ

Nicolo Zaniolo, Roma'dan Galatasaray'a 15 milyon euro bedelle transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun bir sonraki satışından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı Transfer için Galatasaraya takas artı para teklifi

OKAN BURUK: ZANIOLO UMARIM KALIR AMA...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sky Sport'ta yayınlanan "Calciomercato l'Originale" adlı programda Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Zaniolo performansıyla ilgili olarak "Derbide Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadı ve iki gol attı. İlk zamanlarında oynamadı ama çok çalıştı ve gelecek sezon için hazır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Buruk, İtalyan oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hakkında ise "Umarım kalır ama bilemiyorum" diye konuştu.

GALATASARAY KARNESİ

Nicolo Zaniolo, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 11 resmi karşılaşmada forma giydi. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı Transfer için Galatasaraya takas artı para teklifi

ÇILGIN TEKLİFLER

Tottenham ve Bournemouth, İtalya Milli Takımı kampında bulunan Nicolo Zaniolo için yaptıkları teklifleri 30 milyon euroya kadar çıkardı. Juventus’un ise teklifini son olarak 20 milyon euroya yükselttiği ancak Çizme ekibinin içinde takasın da bulunduğu formüller üzerinde durduğu aktarıldı.

NİCOLO ZANİOLO PAYLAŞILAMIYOR

Galatasaray’ın ara transfer döneminde Roma’dan renklerine bağladığı Nicolo Zaniolo adeta paylaşılamıyor. Cim-Bom’un 6 ay önce 15 milyon euoya kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yetenekli futbolcu, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin radarında bulunuyor. Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Bournemouth’un teklifte bulunduğu İtalyan yıldız için Serie A’nın en önde gelen kulüplerinden Juventus da devreye girdi. İngiliz kulüplerinin 30 milyon euro civarındaki teklifleri mali açıdan Galatasaray için daha cazip bulunuyor. Juventus’un ise son olarak 20 milyon euroya çıktığı ancak içinde futbolcu takasının da bulunduğu çeşitli formüller üzerinde durdukları bildirildi.

İtalya Milli Takımı’na da çağrılan ve son olarak İspanya maçında sahanın en iyisi olarak dikkat çeken Nicolo Zaniolo’nun ayrılma olasılığının yükselmesinden sonra sarı-kırmızılılar alternatif arayışlarına da başladı.

Bu çerçevede devre arasında da adı geçen Hakim Ziyech’in transfer listesinin ilk sırasında olduğu belirtildi. Suudi Arabistan ekiplerinin de gündeminde olan 30 yaşındaki Faslı futbolcu için Galatasaray’ın çalışmalarına başladığı öğrenildi. Chelsea ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ziyech’in İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı Transfer için Galatasaraya takas artı para teklifi

FORMADA REKOR KIRILDI

Galatasaray’ın 4 Haziran’da forma rekoru kırdığı ortaya çıktı. Bir günde 3 bin 450 ile en fazla forma satışı yapan sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe derbisinin oynandığı ve yine şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı 4 Haziran Pazar günü kendisine ait rekoru çok yukarılara çektiği belirlendi. Yeni sezon formalarının satışa çıktığı günde ise 20 bin 370 forma satıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılıların bir günde 27 milyon liralık satış gerçekleştirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar