Beşiktaş Bayern Münih'ten Beşiktaş'a yılın transfer bombası! Mario Gomez devrede

Bayern Münih'ten Beşiktaş'a yılın transfer bombası! Mario Gomez devrede

18.06.2023 - 09:27 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için bomba bir transfer iddiası gümndeme geldi. Siyah-beyazlı takımın eski oyuncusu Mario Gomez'in de transferde etkin rol alabileceği kaydedildi. İşte detaylar...

Bayern Münihten Beşiktaşa yılın transfer bombası Mario Gomez devrede

Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte şampiyonluk yarışına dahil olan ancak ligin son haftasında Konya virajından 3 puanla dönemeyince sezonu 3. tamamlayan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ne katılacak. Yeni sezonda ligde şampiyonluk, Avrupa'da da gidebildiği yere kadar gitmek isteyen Siyah-Beyazlılar kadroda yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER HEDEFTE

Öncelikle Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırarak bütçe oluşturmayı hedefleyen Kara Kartal transferde de yıldız isimler üzerinden çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Kara Kartal'da operasyon devam ederken gündeme sürpriz bir futbolcu geldi.

DEV İDDİA

Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in oyun mantalitesine uygun, takım içi disiplini bozmayan, çalışkan ve yıldız özellikli oyuncuları listesine alan Siyah-Beyazlılar’ın yeni bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Alman basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş’ın, listesinde yer alan oyunculardan birinin de Thomas Müller olduğu bildirildi.

Bayern Münihten Beşiktaşa yılın transfer bombası Mario Gomez devrede

ALMANYA'DAN AYRILACAK

33 yaşındaki Alman yıldızın Bayern Münih ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı ve Almanya’dan ayrılmayı planlıyor. Yeni bir yapılanmaya giden Bayern de Müller’i yaşı nedeniyle gelecek sezon ilk 11’de düşünmüyor. Yerel basında yazılan haberlere göre Beşiktaş’ın net kararını vermesi halinde Müller’in hem Bayern’den hem de milli takımdan yakın arkadaşı Mario Gomez’in de bu transferde etkin rol oynayabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Yazarlar