Galatasaray Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde

Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde

30.03.2024 - 18:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Süper Lig'in eski yıldızı için harekete geçeceği belirtildi.

Galatasaraya gol makinesi Süper Ligin eski yıldızı gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Forvet hattına gelecek sezon için takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların flaş bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Carlos Vinicius'un muhtemel vedası nedeniyle forvet arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların, Süper Lig'in eski yıldızının peşine düştüğü öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Aaron Boupendza ile ilgilendiği aktarıldı.

Sarı-kırmızılıların gol yollarındaki etkinliği ve farklı rollerde oynayabilmesi nedeniyle Aaron Boupendza'yı gündemine aldığı kaydedildi. Aaron Boupendza'nın henüz adapte olamadığı MLS'ten ayrılarak Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Galatasaray'ın Gabonlu forvet için girişimlere başlayacağı vurgulandı.

Cincinnati'nin sezon başında renklerine bağladığı Aaron Boupendza, bu sezon 26 maçta forma şansı buldu. 27 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 8 gol atma başarısı gösterdi. Aaron Boupendza aynı süreçte 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Aaron Boupendza'nın MLS temsilcisiyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspor, Al Arabi ve Al Shabab'da oynadı. 27 yaşındaki futbolcu için sezon başında Cincinnati, 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Gabon Milli Takımı'nda 33 müsabakada forma giyen Aaron Boupendza, 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar