Galatasaray Galatasaray'da ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Galatasaray'da ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

28.10.2023 - 08:08 | Son Güncellenme:

Ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da sürpriz ayrılık kapıda. Büyük umutlarla kadroya katılan ancak şu ana kadar beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu ile devre arasında yollar ayrılabilir.

Galatasarayda ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren son şampiyon Galatasaray, bir hayli önemli isimleri kadrosuna kattı. Arjantinli süperstar Mauro Icardi'nin bonservisini alan sarı-kırmızılılar; dünya yıldızlarını ikna edip taraftarını mest ederken imzaları art arda attırırken bir isimden beklenen katkı henüz alınamadı. Büyük umutlarla gelen yıldız oyuncu ile yolların devre arasında ayrılabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

29 MİLYON EURO'LUK ÖDEME

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda boy gösterecek Cimbom, transfer ettiği 14 isim için yaklaşık 29 milyon Euro ödeme yaptı. Sarı Kırmızılılar; Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanırken, Kerem Demirbay, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Siraçhan Nas, Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Tete, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katmayı başardı.

SON GÜN NDOMBELE VE SANCHEZ HAMLESİ

Son anlarda Tottenham'dan Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'e Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray'lı kurmaylar, Icardi'nin ardından en yüksek bonservisi Sanchez için ödedi ve kasadan 9.5 milyon Euro çıktı.

Galatasarayda ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

FİZİKSEL AÇIDAN TAKIMIN GERİSİNDE

Haberin Devamı

Sanchez’in Galatasaray’daki performansı taraftarı mest ederken Tottenham'dan gelen bir diğer isim olan Ndombele adeta yokları oynuyor.

Fiziksel açıdan takımın bir hayli gerisinde olan Ndombele için özel bir antrenman programı uygulandı. Hocası Okan Buruk’un da yavaş yavaş süre vererek maçlara hazırlamaya çalıştığı yıldız futbolcu, kasım ayı gelmesine rağmen istenen seviyeye ulaşamadı.

DEVRE ARASI YOLLAR AYRILABİLİR

Devre arasına kadar fizik ve kondisyonunu toparlamazsa, Ndombele ile yolların ayrılma ihtimali bulunuyor. Galatasaray bu bölgeye yeniden bir transfer çalışması başlatmış durumda.

Galatasarayda ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

15 MİLYON EURO SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Transfer döneminde birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katarak gövde gösterisi yapan Galatasaray, henüz birçok yeni yıldızından katkı alamadı. Bunlardan biri de Tanguy Ndombele. Yaz dönemi boyunca 8 numara arayan Sarı-Kırmızılılar, transferin son günlerine doğru 26 yaşındaki Fransız orta sahayı Tottenham’dan kiralamış, 15 milyon Euro’ya da satın alma opsiyonunu almıştı.

KISA VADEDE 11'DE BAŞLAMASI BEKLENMİYOR

Buruk’un son olarak Bayern Münih maçının 80. dakikasında oyuna aldığı Ndombele, 10 dakika artı uzatma anlarında oyunda kalmasına rağmen, karşılaşmanın tamamında görev yapan arkadaşlarından bile yorgun görünüyordu. Fransız oyuncunun kısa vadede temposu yüksek maçlara ilk 11’de başlaması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Yazarlar