Galatasaray Galatasaray'da beklenmedik veda! Transfer için anlaşma sağlandı

Galatasaray'da beklenmedik veda! Transfer için anlaşma sağlandı

15.09.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan ve UEFA Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmeyen tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılacağı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transfer için İstanbul ekibiyle anlaştığı öne sürüldü.

Galatasarayda beklenmedik veda Transfer için anlaşma sağlandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon kadroda düşünülmeyen tecrübeli futbolcu konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Tecrübeli oyuncunun transferi konusunda İstanbul ekibiyle görüşüldüğü ve anlaşmanın sağlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcunun sezon sonuna kadar İstanbul temsilcisinde kiralık olarak forma giyeceği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MIDTSJO, PENDİKSPOR'A GİTTİ

Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulması beklenmeyen Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a gitti. Norveçli orta saha, İstanbul ekibiyle anlaşma sağladı. Galatasaray, Fredrik Midtsjö'nün transferinden 3 milyon euro bonservis geliri elde etti.

BERKAN KUTLU, GENOA'YA KİRALANDI

Sarı-kırmızılılarda, 25 yaşındaki orta saha Berkan Kutlu ile yollar ayrıldı. Tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar İtalya Serie A ekibi Genoa'ya kiralandı. Genoa kiralama bedeli olarak Galatasaray'a 250 bin euro ödedi.

Galatasaray ile Genoa arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

LEO DUBOIS, BAŞAKŞEHİR YOLCUSU

Sports Digitale'in haberine göre; Çağdaş Atan yönetimindeki Rams Başakşehir, Galatasaray forması giyen Leo Dubois'i transfer etmek için harekete geçti. Turuncu-lacivertliler ile sarı-kırmızılılar arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlandığı belirtildi.

Leo Dubois'in sezon sonuna kadar kiralık olarak Rams Başakşehir forması giyeceği aktarıldı. Fransız oyuncunun maaşının Galatasaray ve Başakşehir tarafından ortak ödeneceği kaydedildi.

3 MAÇTA ŞANS BULDU

Fransız savunmacı bu sezon Galatasaray formasını 3 maçta giydi. Leo Dubois bu karşılaşmalarda toplam 89 dakika sahada kaldı ve gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Nantes altyapısında yetişen Leo Dubois, 2018-2019 sezonu başında Olimpik Lyon ile sözleşme imzaladı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro karşılığında tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmeyen tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro. 29 yaşındaki Leo Dubois, Fransa Milli Takımı'nda 13 maça çıktı.