Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek dönemi! Fatih Terim sesleri, 'Hocamız Okan Buruk'tu'

Galatasaray'da Dursun Özbek dönemi! Fatih Terim sesleri, 'Hocamız Okan Buruk'tu'

12.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Fatih Terim sesleri yükseldi. Öte yandan Süper Lig devinde yeni yönetici "Ben gelseydim hocamız Okan Buruk'tu" dedi.

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşti. Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek'in yarıştığı seçimde kazanan 2 bin 208 oy alan Dursun Özbek oldu. Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından sarı-kırmızılı camiada Fatih Terim sesleri yükseldi.

Haberin Devamı

"SEVGİ İKLİMİ GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Galatasaray'da başkan seçilen Dursun Özbek, genel kurulda açıklamalarda bulundu. Kürsüde konuşan Dursun Özbek başkanlık dönemindeki hedefleriyle ilgili, "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim. Seçim, Galatasaray’ın demokrasi şölenidir, bugün de böyle oldu. Harika bir gündü, herkes el ele, kol kolaydı. Bugün burada Galatasaray’ın geleceği için irade gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan sevgili eşim ve kardeşime, tüm aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Eşref kardeşime de ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kibar bir yarış oldu. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var sevgili Galatasaraylılar; Galatasaray’a sevgi iklimi getirmeye çalışacağız arkadaşlarımla beraber. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artık barışın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mıyız sevgili arkadaşlar? Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz. Yaşasın Galatasaray" dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

"SONUÇLARINI HEP BERABER İZLEYECEĞİZ"

Sarı-kırmızılılarda 135 oyla seçimi kaybeden Eşref Hamamcıoğlu, TRT Spor'a konuştu. Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in başkan seçilmesiyle ilgili "Genel Kurul'un kararıdır. Galatasaray beni uygun görmedi. Sayın Dursun Özbek'i uygun gördü. Sonuçlarını hep beraber izleyeceğiz" dedi. Hamamcıoğlu, "Dursun Özbek'e destek olacak mısınız" sorusuna "Dursun Bey bir çalışmaya başlasın o zaman bakarız" cevabını verdi.

"BEN GELSEYDİM HOCAMIZ OKAN BURUK'TU"

Galatasaray'da Dursun Özbek'in birleşme çağrısı sonrası olumlu yanıt veren Metin Öztürk de seçimin kazanılması sonrası açıklamalarda bulundu. TRT Spor'un sorularını cevaplayan Öztürk, "Birleşme hamlesini yapan Dursun Özbek'ti. Eşref Hamamcıoğlu ile beraber seçime hazırlanıyorduk. Dursun başkan bizim doğal liderimiz. Bundan önceki dönemde projelerde biz Dursun Özbek ile istişare ediyorduk. Mevcut yönetim döneminde bu projelerin altyapısı hazırlandı. Burada sadece bize yola devam etmek gerekir. Biz istedik ki Galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar dağılsın. Biz Eşref Bey'in de bizimle birleşmesini istedik ama olmadı. İddiamız aynı şampiyon olacağız. Projelerimiz ve inancımız kuvvetli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Teknik direktör konusundaki soruyu yanıtlayan Metin Öztürk, "Ben gelseydim hocamız Okan Buruk'tu. Şu anda başkanımız Dursun Özbek ne derse o olacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

Haberin Devamı

"HIZLI ZAMANLAR BİZİ BEKLİYOR"

Galatasaray Kulübü'nde Başkan Dursun Özbek'in yönetiminde görev alması beklenen Erden Timur da seçimin ardından TRT Spor'a konuştu. Erden Timur, "Benim de üyelerle farklı diyaloglarım var. Bu sonucu bekliyorduk. Kaç farkla sona erdi onu da bilmiyorum. İnşallah bundan sonnrası daha iyi olur. Birlik ve beraberlik olur. Galatasaray'ın başka bir çaresi yok. Bu iklimi sağlamaya çalışacağız. Herkesin ne olursa olsun birbirini sevmesi lazım. Çok yapılacak şey var. Gece gündüz çalışmak lazım. İskeleti kurup şampiyonluğa oynayan kadro kuracağız. Kısa bir zaman var. Hızlı zamanlar bizi bekliyor" dedi.

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

FATİH TERİM SESLERİ

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Fatih Terim sesleri yükseldi. Galatasaray Lisesi'nin önünde bekleyen taraftarlar, seçimin ardından Dursun Özbek'in çıkış yaptığı sırada Fatih Terim tezahüratları yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarlar "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaparken, Dursun Özbek ise tezahüratlara el sallayarak cevap verdi. Dursun Özbek ardından taraftarların yanından ayrıldı.

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

"SERT BİR YARIŞ OLDU"

Dursun Özbek'in yönetim kurulundaki etkili isimlerden Cemal Özgörkey seçimin ardından açıklamalarda bulundu. Cemal Özgörkey yaşadıklarıyla ilgili, "14 sene oldu. Yıllar çabuk geçiyor ama çok şey öğrendik. 14 sene Galatasaray'ın içinde olup ama dışında olmak bana çok şey kazandırdı, çok şey öğretti. İnşallah elimden geldiğince Galatasaray'ımıza hizmet edeceğim. Eşref Hamamcıoğlu ve ekibini de tebrik ediyorum. Sert bir yarış oldu ama neticede seçim günü. Bunların hepsi unutuldu. El ele, kol kolayız. Özlediğimiz Galatasaray. Biz de görev için hazırız" açıklamasını yaptı.

ÖZBEK VE TERİM BİRLİKTE ÇALIŞTI

Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek'in görev aldığı 23 Mayıs 2015 ile 20 Ocak 2018 arasında Fatih Terim de sarı-kırmızılı kulüpte görev yaptı.

Galatasarayda Dursun Özbek dönemi Fatih Terim sesleri, Hocamız Okan Buruktu

Red Bull Salzburg'un 2021-22 sezonunda attığı en iyi goller