Galatasaray Galatasaray'da Erden Timur'dan futbolcuların ailelerine teşekkür mektubu

Galatasaray'da Erden Timur'dan futbolcuların ailelerine teşekkür mektubu

06.05.2023 - 16:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray'da Erden Timur, futbolcuların ailelerine bir teşekkür mektubu yolladı.

Galatasarayda Erden Timurdan futbolcuların ailelerine teşekkür mektubu

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüpte yer alan tüm futbolcuların ailelerine bir teşekkür mektubu yolladı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcuların ailelerine gönderilen mektupta şu ifadeler yer aldı.

"Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz. Duruşuyla, karakteriyle, milyonlarca kişiye ilham olan, başarılarıyla tarih yazan ama her zaman mütevaziliğini ve saygısını koruyan bir evlat yetiştirmek, her anne babanın yapabileceği bir şey değil. Çalışkanlığıyla, başarılarıyla, disipliniyle, özverisiyle ama daha da önemlisi her an arkadaşlarının yanında olup destekleyen, kimseyi ayırt etmeyen, insani değerlere ve sevgiye önem veren kişiliğiyle evladınız, ailemizin ayrılmaz bir parçası oldu. Biliyoruz ki bu başarıda en büyük pay, onu bu şekilde yetiştiren ve hayata hazırlayan sizlerindir. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ederiz. Oğlunu:1a ne kadar gururlansanız az. Ne kadar mutlu olsanız az. Bizler sizlerin neler hissettiğinizi biliyoruz. Bilmenizi isteriz ki onlar bu çatı altında bize emanet. Sizin evlatlarınız, bizim evlatlarımız."

Haberin Devamı