Galatasaray Galatasaray'da Muslera'nın kaderi belli oluyor! İşte yerine gelecek isim

Galatasaray'da Muslera'nın kaderi belli oluyor! İşte yerine gelecek isim

26.12.2023 - 13:07 | Son Güncellenme:

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın kaderi belli oluyor. İtalyan basını sarı - kırmızılıların ilgilendiği ismi duyurdu.

Galatasarayda Musleranın kaderi belli oluyor İşte yerine gelecek isim

Galatasaray'a 2011 yazında transfer olan ve elde ettiği başarılarla kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekipte tecrübeli file bekçisinin geleceği merak konusu olurken İtalyan basınından sürpriz bir iddia geldi.

MUSLERA'NIN KADERİ BELLİ OLUYOR

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor. 2011 yılında geldiği Galatasaray'da sayısız kupa kazanan, takımın kaptanlığına kadar yükselen ve adını sarı - kırmızılıların tarihine yazdıran Uruguaylı kalecinin yeni sezonda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Bir yandan Galatasaray'ın tecrübeli kaleciyle daha düşük bir ücretle sözleşme uzatacağı iddia edilirken, diğer yandan da Muslera'nın futbola başladığı kulübe dönerek kariyerini orada tamamlayacağı iddia ediliyor.

İTALYANLARDAN SÜRPRİZ GALATASARAY İDDİASI

İtalyan basını Galatasaray'ın Atalanta'da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Juan Musso'yu gündemine aldığı iddia edildi. Haberde ayrıca, Atalanta'da inişli, çıkışlı bir grafik çizen ve yerini Marco Carnesecchi'ye kaptıran 29 yaşındaki Arjantiinli kalecinin sarı - kırmızılılar için de ideal bir tercih olacağı bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Musleranın kaderi belli oluyor İşte yerine gelecek isim

21 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

2018 yıında Udinese'ye transfer olan kaleci Musso, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı file bekçisi Temmuz 2021'de yaklaşık 21 milyon Euro karşılığında Atalanta'ya transfer oldu.

Bu sezon Serie A'da 10 kez görev yapan Musso, 12 gol yerken beş kez de kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Musso, Arjantin Milli Takımı'nın formasını ise iki kez giymeyi başardı.

Yazarlar