Galatasaray Galatasaray'da Ndombele'ye 2 talip birden! Transferde domino etkisi

Galatasaray'da Ndombele'ye 2 talip birden! Transferde domino etkisi

25.01.2024 - 15:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan kiraladığı ama sık sık eleştirilerin odağında yer alan Fransız orta saha Ndombele için sürpriz bir transfer iddiadsı gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasarayda Ndombeleye 2 talip birden Transferde domino etkisi

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı ancak kilo fazlalığı ile geldiği günden beri eleştirilerin hedefi olan Tanguy Ndombele için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

Haberin Devamı

FORMU ELEŞTİRİLDİ

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak beklenen performansı şu ana kadar sergileyemeyen Ndombele'nin Ümraniyespor maçındaki fazla kiloları ile kameralara yansıyan görüntüsü gündem yaratmıştı.

Galatasarayda Ndombeleye 2 talip birden Transferde domino etkisi

NDOMBELE SÜRPRİZİ

Tuttomercato'da yer alan habere göre Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Ndombele'nin kiralık sözleşmesi erken sonlandırılabilir. Fransız orta sahayla 2 kulüp ilgileniyor.

İKİ TALİP BİRDEN

Nemanja Matic'le yolları ayırmaya hazırlanan Rennes, bir yedek arayışında ve Ndombele'nin durumunu takip ediyor. Aynı zamanda Jordan Henderson'ın ayrılmasından sonra tekrar Avrupa pazarında bir orta saha arayışına giren Al Ettifaq da Fransız orta saha ile ilgileniyor.

GALATASARAY PERFORMANSI

Haberin Devamı

Galatasaray forması ile 17 maça çıkan Ndombele, yalnızca 1 kez asist yapmayı başarırken gol katkısı veremedi.