Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Ceketini fırlattı

Galatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Ceketini fırlattı

15.10.2022 - 21:13 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Kayserispor, Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada Arda Kardeşler görev aldı. Sarı-kırmızılıların ilk yarıda gösterdiği performansın ardından Okan Buruk bir pozisyonda çok sinirlendi. Tecrübeli teknik adam yedek kulübesinde çılgına döndü ve ceketini fırlattı.

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Kritik mücadelede Arda Kardeşler düdük çaldı. Ev sahibi ekibin gösterdiği üstün performans dikkat çekti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yaşanan bir pozisyon sonrası futbolcularına tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam çılgına döndükten sonra ceketini fırlattı.

Haberin Devamı

Zorlu mücadelenin henüz 29'uncu saniyesinde Galatasaray, Mauro Icardi ile gole çok yaklaştı. Kayserispor savunmasının uzaklaştıramadığı meşin yuvarlağı önünde bulan Arjantinli yıldızın vuruşunda son anda Bilal Bayazit araya girdi. Bilal Bayazit'in dokunduğu meşin yuvarlak kornere çıktı.

ÜST ÜSTE PENALTI BEKLENTİLERİ

Heyecan dolu karşılaşmanın 9'uncu dakikasında Miguel Cardoso ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Ramazan Civelek son çizgiden meşln yuvarlağı içeri çevirdi. Mario Gavranovic meşin yuvarlağa dokunduktan sonra Fernando Muslera'nın içinde bulunduğu pozisyonda yerde kaldı. Kayserispor cephesi pozisyonda penaltı bekledi.

Kritik müsabakanın 13'üncü dakikasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Mauro Icardi, Bilal Bayazit'i çalımlamak isterken yerde kaldı. Arjantinli futbolcu pozisyonun ardından penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi pozisyonda 'devam' kararı verdi.

Haberin Devamı

ONUR VURDU, MUSLERA ÇIKARDI

Zorlu mücadelenin 19'uncu dakikasında Kayserispor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan rakip yarı alana topla birlikte hareketlenen Onur Bulut'un vuruşunda Fernando Muslera meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

GAVRANOVİC FİLELERİ HAVALANDIRDI

Heyecan dolu karşılaşmanın 22'nci dakikasında Kayserispor'un orta sahadan gelişen atağında Sacha Boey ve Mario Gavranovic topa birlikte yükseldi. İkili arasındaki mücadelede seken top Kemen'in önünde kaldı. Olivier Kemen'in kafasıyla altıpasa gönderdiği meşin yuvarlağı önünde bulan Mario Gavranovic yarım voleyle topu ağlara gönderdi. Kayserispor bu golle birlikte 1-0'lık üstünlük yakaladı.

Galatasaray cephesinin faul ve ofsayt itirazlarının ardından VAR incelemesi yapıldı. VAR'da herhangi bir ihlal tespit edilmedi. Kayserispor'da Mario Gavranovic'in ağlara gönderdiği meşin yuvarlak gol değeri kazandı.

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

MUSLERA'DAN BİR KURTARIŞ DAHA

Zorlu müsabakanın 28'inci dakikasında Kayserispor ikinci gole çok yaklaştı. Orta sahada topla buluşan Miguel Cardoso kaleyi cepheden gördükten sonra ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı. Miguel Cardoso'nun şutunu Fernando Muslera son anda kornere çeldi. Kayserispor taraftarları pozisyonun ardından Miguel Cardoso'yu alkışladı.

Haberin Devamı

ONUR BULUT'TAN MUHTEŞEM GOL

Heyecan dolu mücadelenin 34'üncü dakikasında ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Onur Bulut sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak, Fernando Muslera'nın sağından köşeden ağlarla buluştu. Kayserispor, Galatasaray karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Bu sırada tribünler "3, 3, 3" tezahüratında bulundu.

Kayserispor'un tecrübeli sağ beki Onur Bulut, Spor Toto Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından ilk golünü Galatasaray ağlarına gönderdi. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon şu ana kadar 2 gol ve 1 asist üretti.

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

OKAN BURUK ÇILGINA DÖNDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk takımının yediği ikinci gol sonrası çok sinirlendi. Tecrübeli çalıştırıcı yedek kulübesine doğru yöneldi ve ceketini fırlattı. Okan Buruk'un ceketini fırlattığı anlar yayıncı kuruluş kameralarına yansıdı. Okan Buruk futbolcularına kaptırdıkları toplar ve pas hataları sonrasında da sert çıktı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

Galatasarayda Okan Buruk çılgına döndü Ceketini fırlattı

Opta'nın verilerine göre; Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de en az şut çektiği (3) ve gol beklentisine girdiği (0.07 xG) ilk yarıyı Kayserispor karşısında oynadı.

BURUK'TAN 3 HAMLE BİRDEN

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ikinci yarının başında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Sarı-kırmızılılarda Dries Mertens, Fredrik Midtsjö ve Yunus Akgün kenara geldi. Kalan sürede Barış Alper Yılmaz, Milot Rashica ile Sergio Oliveira görev aldı.

GAVRANOVİC KAÇIRDI

Heyecan dolu karşılaşmanın 50'nci dakikasında Kayserispor üçüncü gole çok yaklaştı. Nelsson'dan seken topu ceza sahası içi sol çaprazında kontrol eden Mario Gavranovic şutunu çekti. İsviçreli golcünün vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

MENSAH VURDU, SAVUNMAYA ÇARPTI

Kritik mücadelenin 54'üncü dakikasında orta sahada topa buluşan Bernard Mensah kaleyi cepheden gördü. Tecrübeli orta saha ceza sahası yayı üzerinden vuruşunu yaptı. Galatasaray savunmasından seken meşin yuvarlak kornere çıktı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bernard Mensah ortasını yaptı. Arka direkte bulunan Olivier Kemen kafa vuruşunu yaptı. Fernando Muslera meşin yuvarlağı uzak köşeden çıkardı.

Haberin Devamı

TOP AĞLARDA, VAR DEVREDE

Heyecan dolu karşılaşmanın 56'ncı dakikasında sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sergio Oliveira ortasını yaptı. Kale sahası ön çizgisi üzerinde bulunan Barış Alper Yılmaz2a çarpan top ağlarla buluştu. VAR pozisyonun ardından devreye girdi. Barış Alper Yılmaz'ın ağlara gönderdiği top elle oynama gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ'DAN İLK GOL

Heyecan dolu mücadelenin 86'ncı dakikasında Galatasaray sağ kanattan etkili geldi. Son çizgiden çevrilen meşin yuvarlağa Bafetimbi Gomis dokunamadı. Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti meşin yuvarlak savunmadan döndü. Savunmadan dönen top bir kez daha Barış Alper Yılmaz'a çarptı ve ağlarla buluştu. Galatasaray deplasmanda farkı bire indirdi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez gol sevinci yaşadı.

KEREM OYUNA GİRDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu gol sonrası oyuna son müdahalesini yaptı. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira kenara geldi. Galatasaray'da bu sezon ilk kez yedek kulübesinde şans bekleyen Kerem Aktürkoğlu kalan sürede görev aldı.