Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız'

Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız'

16.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Kasımpaşa karşılaşmasını bir kırılma noktası olarak görüyor. Tecrübeli teknik adam, “Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamazı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız” dedi.

Galatasarayda Okan Buruktan öğrencilerine fikstür vurgusu Avantaj yakalayacağız

Galatasaray’da yarın oynanacak Kasımpaşa maçı, sarı-kırmızılılar açısından en zor virajlardan biri olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Ligde 10 maçtır kazanan ve lider durumda olan Aslan’da Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibi, yaptığı değerlendirme sonrasında Kasımpaşa maçının kritik notlarını öğrencilerine aktardı. Taktik düzen açısından futbolcuları antrenmanda uyaran sarı-kırmızılıların teknik patronu, karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, “İyi bir seri yakaladık ama her maçın bir hikayesi var. Ve de, her maç bir final. Kasımpaşa karşılaşması ise kırılmalardan biri. Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamızı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız” dediği öğrenildi.

Kasımpaşa’nın ligdeki yeri ve topladığı puana dikkat çekilen toplantıda, “Kasımpaşa, Avrupa hedefi için bu maça fazlasıyla asılacaktır. Hızlı hücuma çıkabilen bir takım ve konuda dikkatli olmalıyız. Alacağımız galibiyet milli araya da moralli girmemizi sağlayacak” diye değerlendirme yaptıkları bildirildi.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM VE NELSSON FAVORİ

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı’nın tahmin edilen süreden önce takımla çalışması yüzleri güldürdü. Sanchez’in sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında Nelsson’un partneri olarak Berkan Kutlu’yu oynatan Teknik Direktör Okan Buruk’un, Abdülkerim’in takımla çalışmalara başlaması nedeniyle yarınki karşılaşma için tercihini değiştireceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, Nelsson-Abdülkerim Bardakçı ikilisine, savunmanın merkezinde görev vereceği belirtildi. Buruk’un, Abdülkerim’in maçta yaşayabileceği herhangi bir olumsuzluk durumunda ise, Rize maçındaki oyununu beğendiği Berkan’ı yeniden savunmanın merkezinde değerlendireceği bildirildi.

"G.SARAY RAHAT ŞAMPİYON OLUR"

Galatasaray eski yöneticisi Necati Demirkol, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı konusunda kendilerinden emin konuştu, “Galatasaray çok rahat şampiyon olur” ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Okan Buruk’u çok beğendiğini söyleyen Demirkol, “Okan Buruk her geçen gün takdiri, sevgiyi ve saygıyı daha fazla hak ediyor. İnşallah uzun yıllar böyle devam eder. İnşallah hak ederek, güzel oyunla şampiyon oluruz. Bana göre şampiyonluk düğümü şimdiye kadar kopmalıydı. Galatasaray’ın kalan bütün maçlarını yenebilecek kadrosu olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılarda Sanchez’in tedavisi devam ederken, Aurier’in ise saha çalışmalarına başladığı belirtildi. Fildişi Sahilli futbolcunun, milli aradan sonra tam olarak hazır hale geleceği dile getirildi. Diğer taraftan Sanchez’in de yine milli arada tedavi sürecinin tamamlanacağı ve takımla antrenmanlara başlayacağı bildirildi.