Galatasaray Galatasaray'da Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'den talip çıktı! Transfer teklifi sunuldu

Galatasaray'da Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'den talip çıktı! Transfer teklifi sunuldu

14.07.2023 - 18:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Taylan Antalyalı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli orta saha için Süper Lig ekibinin teklif sunduğu belirtildi.

Galatasarayda Taylan Antalyalıya Süper Ligden talip çıktı Transfer teklifi sunuldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geleceği hakkında henüz karar verilmeyen Taylan Antalyalı konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki orta saha için Süper Lig ekibinin devrede olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Taylan Antalyalı'yı kadrosuna dahil etmek isteyen Süper Lig temsilcisinin Galatasaray'a teklifini sunduğu belirtildi. Öte yandan taraflar arasındaki görüşmelerin ilerlediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

GALATASARAY BONSERVİS ÖDEMEDİ

Muğlaspor altyapısında yetişen Taylan Antalyalı daha sonra Bucaspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Hacettepe ve BB Erzurumspor formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, 2019-2020 sezonunda Taylan Antalyalı'yı herhangi bir bonservis bedeli ödemeden kadrosuna dahil etti.

Sarı-kırmızılılarda uzun süredir forma giyen Taylan Antalyalı geçtiğimiz sezon yapılan transferler sonrası Ankaragücü'ne kiralandı. 28 yaşındaki oyuncu Başkent ekibinde 32 maçta forma şansı buldu. Taylan Antalyalı bu müsabakalarda 3 gol ile 5 asist üretti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Taylan Antalyalıya Süper Ligden talip çıktı Transfer teklifi sunuldu

AYRILIK GÜNDEMDEYDİ, ADANA DEMİR KANCASI

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Taylan Antalyalı'ya sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Adana Demirspor, 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Mavi Şimşekler'in Taylan Antalyalı'yı kadrosuna dahil etmek adına Galatasaray'a resmi teklifini sunduğu belirtildi. Adana Demirspor'un başarılı futbolcunun transferinde önemli aşama kaydettiği aktarıldı.

Taylan Antalyalı'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro. Taylan Antalyalı, A Milli Futbol Takımı'nda 9 maçta şans buldu.

Yazarlar