Basketbol Galatasaray'da Zvezdan Mitrovic taraftarla tartıştı!

Galatasaray'da Zvezdan Mitrovic taraftarla tartıştı!

31.01.2024 - 11:37 | Son Güncellenme:

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Dijon karşısında 25 sayılık üstünlüğü koruyamayan Galatasaray Ekmas'ta başantrenör Zvezdan Mitrovic taraftarla tartışma yaşadı.

Galatasarayda Zvezdan Mitrovic taraftarla tartıştı

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 turu J Grubu 2’nci maçında Galatasaray Ekmas, 25 sayı öne geçtiği mücadelede Fransa temsilcisi JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup oldu.

Haberin Devamı

TARAFTARLA TARTIŞTI
Sarı-kırmızılı taraftarlar, 96-93 biten Dijon mağlubiyetinin ardından başantrenör Zvezdan Mitrovic'e tepki gösterdi. Müsabakada 25 sayı farkla öndeyken mağlup olan Galatasaray Ekmas’ta başantrenör Zvezdan Mitrovic, karşılaşma sonunda soyunma odasına giderken Galatasaray taraftarları Karadağlı başantrenöre istifa tezahüratlarında bulundu.

Mitrovic'in de taraftarlara karşılık verdiği görüntüler ortaya çıktı. Yetkililer, Mitrovic'i sakinleştirmekte zorlanırken soyunma odasına giderken taraftarla karşılıklı diyalog yaşadığı görülüyor.

Galatasarayda Zvezdan Mitrovic taraftarla tartıştı

İSTİFA İÇİN FLAŞ CEVAP
Mitrovic, Dijon karşılaşmasının ardından basın toplantısında gelen, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "İstifa edecek bir sebep göremiyorum. Bunu neden sorduğunuzu bilmiyorum. Bu çok ilginç. Basın toplantılarında ilk kez soru soran birini görüyorum. Oldukça profesyonel. Bilmiyorum belki de hali hazırda son 16 turu oynarken ve çeyrek final hedefimiz varken sen beni kovardın." şekilde cevap vermişti.

Haberin Devamı

YOLLAR AYRILDI

Şampiyonlar Ligi'nde Dijon'a karşı alınan mağlubiyet sonrası Galatasaray Ekmas, Başantrenör Zvezdan Mitrovic ile yollarını ayırdı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

2022/23 sezonu son bölümünden itibaren Galatasaray Ekmas Başantrenörü olarak görev yapan Zvezdan Mitrović ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Geçtiğimiz sezon Mayıs ayında getirildiği Erkek Basketbol A Takım Başantrenörlüğü görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emekler için Zvezdan Mitrović'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasarayda Zvezdan Mitrovic taraftarla tartıştı

Yazarlar