Galatasaray Galatasaray'dan yerli atağı! İki milli yıldız için girişimler başladı

Galatasaray'dan yerli atağı! İki milli yıldız için girişimler başladı

19.12.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Ara transferde kadorsunu bir veya iki sol bekle güçlendirmek isteyen Galatasaray, bu doğrultuda yerli atağına kalkmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, iki milli yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

Galatasaray'da yaklaşan ara transfer dönemi öncesi gözler özellikle sol bek pozisyonuna çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, sadece sol bekte değil sağ bekte de kendini garantiye almak için yerli operasyonuna hazırlanıyor.

Haberin Devamı

RAKİP SPARTA PRAG

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan üçüncü çıkarak Avrupa Ligi play-off turuna kalan Galatasaray, Sparta Prag ile eşleşti. Diğer rakiplere göre oldukça iyi bir kura görünen Çekya temsilcisi ile karşılaşacak olan Cim-Bom, ilk maçını 15 Şubat 2024’te İstanbul’da oynayacak.

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

ÇEK GAZETECİDEN ÇARPICI YORUM

Sparta Prag'ı takip eden Çek gazeteci, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendirdi. Jaroslav Plasil, kritik maçlar öncesi Uruguaylı eldiven ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'daki favori futbolcusunun Fernando Muslera olduğunu belirten Çek gazeteci, "Açık ara Muslera! Onu 2010 Güney Afrika Dünya Kupası'nda tribünden takip etmiştim. Hâlâ aynı görünmesi inanılmaz! Harika bir profesyonel" dedi.

Haberin Devamı

ANGELINO VE NDOMBELE'YE YOL GÖRÜNDÜ

Galatasaray'ı Ocak transfer döneminde hareketli günler bekliyor. Sarı-kırmızılılarda Angelino ve Ndombele ile yolların ayrılması bekleniyor. Ayrıca Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay'ın da devre arası kiralık olarak ayrılması gündeme gelebilir.

Galatasaray, Ocak ayında sağ bek, sol bek ve orta saha transferlerini gerçekleştirmek istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim bu doğrultuda çalışmalarına hız vermiş durumda.

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

SOL BEKE RIDVAN YILMAZ!

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda birden başarı isteyen, takımdaki noksan bölgelere önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray’ın transfer gündemine iki flaş isim daha geldi. Bunlardan biri, Glasgow Rangers forması giyen eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz...

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Kadrosunu bir veya iki sol bekle güçlendirmek isteyen Sarı- Kırmızılılar, sakatlığını tamamen atlatan ve formasına kavuşan 22 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Rıdvan’ın menajeriyle temas kuran Galatasaray Yönetimi, istenen şartlar oluşursa, Rangers’la da masaya oturacak.

ZEKİ ÇELİK SÜRPRİZİ

Asıl sürpriz ise sağ bek pozisyonunda yaşanıyor. Normal şartlar altında takviye düşünülmeyen bölgelerden biri olan savunmanın sağında, Zeki Çelik ismi gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün, Milli yıldızla temas kurduğu ve Roma’ya teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

BOEY KULÜPTE BASKI YARATTI

Galatasaray’ın kararına gerekçe olarak, Boey’ye gelen transfer tekliflerinin kulüp üzerinde yarattığı baskı gösteriliyor. Boey’nin de Şampiyonlar Ligi’ne veda sonrası ayrılmak istemesi, Cim Bom’un ana planda olmayan bir tercih yapmasına yol açabilir.

BOEY SATILMASA BİLE...

Fransa’da gösterdiği üstün performansın ardından Roma’ya transfer olan, ancak bu sezon süre almakta zorlanan Zeki’nin Galatasaray’a transferi, Rıdvan’ın durumuna göre daha kolay görünüyor. Her iki oyuncunun da ocak ayında Cim Bom’a imza atması halinde, teknik direktör Okan Buruk’un eli yerli seçimi açısından bir hayli kolaylaşacak. Sarı-Kırmızılılar’ın, Boey ocak ayında satılmasa bile Zeki’yi kadroya katmak üzere girişimlere devam edeceği bildirildi.

Galatasaraydan yerli atağı İki milli yıldız için girişimler başladı

Yazarlar