Galatasaray Galatasaray'ın dinamosu Sacha Boey'a Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bonservis

Galatasaray'ın dinamosu Sacha Boey'a Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bonservis

19.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'a Premier Lig devinin kanca attığı iddia edildi. Ada temsilcisinin genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Galatasarayın dinamosu Sacha Boeya Premier Lig devi talip Dudak uçuklatan bonservis

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'la ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla hayran bırakan genç oyuncuya Premier Lig devinin kanca attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ada temsilcisinde sağ bek pozisyonunda yaşanan sakatlık problemi nedeniyle Sacha Boey'a ilgi gösterildiği vurgulandı. Fransız oyuncu için gözden çıkarılan bonservis bedeli netlik kazandı.

İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre; Premier Lig devi Chelsea, Galatasaray forması giyen Sacha Boey'u gündemine aldı. Reece James'in yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle sağ bek pozisyonuna takviyede bulunmak isteyen Chelsea'nin Fransız bek oyuncusunu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Chelsea'nin kadrosunda Malo Gustao'nun da yer aldığı ancak oyun zekası, fiziksel üstünlüğü ve defansif katkısı nedeniyle Sacha Boey'un tercih edildiği aktarıldı. Premier Lig devinin, genç futbolcu için 25 milyon euroluk bir transfer teklifi yapabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Sacha Boey'u transfer etmek isteyen Chelsea'nin devre arasındaki diğer hedefleri de belli oldu. Brighton forması giyen Evan Ferguson'un yanı sıra Benfica'dan Joao Neves'in de Chelsea'nin gündeminde olduğu vurgulandı. Chelsea'nin iki genç futbolcu için 115'er milyon euroluk teklifler yapacağı aktarıldı.

Sacha Boey bu sezon Galatasaray formasını 27 resmi maçta giydi. 23 yaşındaki sağ bek bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro karşılığında renklerine bağladı.