Galatasaray Galatasaray'dan yerli operasyonu! Listede 2 isim var

Galatasaray'dan yerli operasyonu! Listede 2 isim var

15.10.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray bir yandan transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Yerli oyuncularından istediği verimi alamayan sarı-kırmızılı takımın devre arası listesinde 2 isim bulunuyor.

Galatasaraydan yerli operasyonu Listede 2 isim var

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Galatasaray, Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. 9. haftayı BAY geçen sarı-kırmızılılar, sahadan 3 puanla ayrılarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Aslan'da devre arası öncesi yerli operasyonu için düğmeye basıldı.

Haberin Devamı

VAN AANHOLT KADROYA ALINMADI
Galatasaray'da Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt ve Mathias Ross kadroya alınmadı. İşte Galatasaray'ın Kayserispor kadrosu.

Sarı-kırmızılılarda Mathias Ross, Patrick van Aanholt ve Emre Taşdemir kafilede yer almadı. Ligde geride kalan dönemde birçok maçta süre alan Hollandalı sol bek Aanholt'un kadroda yer almaması sürpriz olarak değerlendirildi.

Galatasaray'ın kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Fernando Muslera, Leo Dubois, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Haris Seferovic, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Juan Mata, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Sacha Boey, Mauro Icardi.

Haberin Devamı

YERLİ OPERASYONU
Yerli oyuncu kalitesini daha da artırmak isteyen Galatasaray, devre arasında atağa kalkıyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle kanat oyuncuları Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun formsuzluğu nedeniyle yeni arayışlara girdi. Sarı-Kırmızılılar, gündemine yerli yıldızları aldı.

Galatasaraydan yerli operasyonu Listede 2 isim var

EFECAN LİSTEDE
Bu isimler arasında Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Efecan Karaca var. Galatasaray altyapısından yetişen yıldız oyuncu için Cimbom'un devre arası transfer döneminde atağa kalkması bekleniyor.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
32 yaşındaki oyuncunun Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Bu sezon 5 Süper Lig maçında görev alan yıldız sağ kanat oyuncusu 3 asistle dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaraydan yerli operasyonu Listede 2 isim var

DİĞER İSİM HALİL AKBUNAR
Sezon başında Belçika ekibi Westerlo'nun yolunu tutan Halil Akbunar da Galatasaray'ın listesinde olan bir başka oyuncu. Westerlo, 28 yaşındaki yıldız futbolcu için Göztepe'ye 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

7 MAÇTA 2 GOL 1 ASİST
Bu sezon forma giydiği 7 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle mücadele eden başarılı kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın da tekrar Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Halil, daha önce Elazığspor forması da giymişti.