Galatasaray Galatasaray'ın yeni transferi Ndombele formayı giydi! Taraftara çağrı

Galatasaray'ın yeni transferi Ndombele formayı giydi! Taraftara çağrı

05.09.2023 - 23:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Tottenham'dan kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılı formayı ilk kez giyen yıldız futbolcu, Galatasaray taraftarlarına da çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Galatasarayın yeni transferi Ndombele formayı giydi Taraftara çağrı

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Tanguy Ndombele, imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

NDOMBELE KİRALANDI

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, dün gece geç saatlerde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi ise kiralık olarak transfer etti.

Ndombele'nin de maliyetini KAP'a açıklayan Galatasaray yaptığı duyuruda, "Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3.136.000 euro sezonluk ücret ödenecektir" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yeni transferi Ndombele formayı giydi Taraftara çağrı

'SAVAŞACAĞIM'

26 yaşındaki orta saha açıklamasında, "Galatasaray’da olduğum ve burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız. Kulüp hakkında iyi şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri. Grubumuz zor gibi gözükse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray’la birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar