Beşiktaş Gedson Fernandes'ten transfer cevabı! 'Gelecek neler getirir bilmiyorum'

Gedson Fernandes'ten transfer cevabı! 'Gelecek neler getirir bilmiyorum'

20.07.2023 - 18:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu transfer iddialarına ilişkin soruya cevap verdi.

Gedson Fernandesten transfer cevabı Gelecek neler getirir bilmiyorum

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes suskunluğunu bozdu. Siyah-beyazlıların Portekizli futbolcusu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen ve Serie A ekibi Lazio'nun da yakın takibe aldığı Gedson Fernandes'in açıklamaları ses getirdi. A Spor'a konuşan Gedson Fernandes çarpıcı ifadeler kullandı.

BEŞİKTAŞ'A 6 MİLYON EUROYA GELDİ

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra Tottenham, Galatasaray ve Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giydi. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında Gedson Fernandes'in bonservisini 6 milyon euro karşılığında aldı. Portekizli futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 50'lik payın Benfica'ya ödeneceği kaydedildi.

Gedson Fernandesten transfer cevabı Gelecek neler getirir bilmiyorum

Gedson Fernandes geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını 36 resmi maçta giydi. Portekizli oyuncu bu müsabakalarda 3 gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki orta saha aynı zamanda 7 asist üretti. Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes suskunluğunu bozdu. Şenol Güneş'in neler istediğini bildiklerini belirten Portekizli orta saha, "Hocamızı tanıyoruz. Bizden neler istediğini biliyoruz. Mentalitemiz hala aynı. En iyi performansı gösterip sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Her şeyi takım olarak başardıklarını vurgulayan Gedson Fernandes, "Biz ekip olarak kollektif bir bilinçle birlikte oynadığımızda başarıya ulaşabiliyoruz. Her şeyi takım olarak başarıyoruz. Kişisel olarak favori bir mevkim yok. Hocamın ne istediği önemli. Defansif ya da ofansif olmam hiç fark etmiyor. Verilen görev neyse en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Gedson Fernandesten transfer cevabı Gelecek neler getirir bilmiyorum

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getiren Gedson Fernandes, "En önemli mesele benim mutlu olmam. Beşiktaş'a geldiğim günden beri çok mutluyum. Asıl önemli olan da bu" ifadelerini kullandı.

Lazio'yla anılmasıyla ilgili soruya 24 yaşındaki futbolcu, "Şu an için en önemli durum burada olmam. Buraya odaklamış durumdayım. Beşiktaş'a müteşekkirim bana verdiği bu fırsat için. Burada çok mutluyum. Gelecek neler getirir bilmiyorum. Her oyuncunun geleceği de böyledir. Sadece çalışmaya odaklanıp Beşiktaş'ta elimden gelen her şeyi yapıp başarılı olmak istiyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes son olarak, "Saha içinde ve dışında birbiriyle anlaşan çok iyi bir grup var. Ligde çok iyi oyuncular var. Her takım çok iyi kadrolar kuruyor. Çok zor ve mücadeleci olacak. İstanbul'da olduğum için çok mutluyum. İkinci evim diyebilirim. Burak Yılmaz'ın çok pozitif bir etkisi var. Futbolu yeni bırakmış biri olarak camiaya çok iyi hava katan bir isim oldu" diye konuştu.