Giresunspor Giresunspor'dan bir ilk! Sivasspor'da oyuncular çok sinirlendi

Giresunspor'dan bir ilk! Sivasspor'da oyuncular çok sinirlendi

16.04.2023 - 18:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Giresunspor, Sivasspor'u konuk etti. Yeşil-beyazlıların Süper Lig'deki kötü serisi bu maçta sona erdi. Sivasspor'un yıldızları maçın ardından hakemlere sert çıktı.

Giresunspordan bir ilk Sivassporda oyuncular çok sinirlendi

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada 3 puana uzanan taraf yeşil-beyazlılar oldu. Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor'un Süper Lig'deki kötü serisi bu karşılaşmayla birlikte sona erdi.

Haberin Devamı

Sivasspor'da mağlubiyet sonrası oyuncular hakem ekibine tepki gösterdi. Öte yandan son dakikalarda tansiyonun yüksek olması dikkat çekti.

Giresunspor - Sivasspor maçının başında büyük bir şok yaşandı. Yeşil-beyazlılarda Alexis Perez, kafa vuruşu yaptıktan sonra kötü bir şekilde yere düştü. Kolombiyalı stoper sağ el bileğinin üstüne düştüğü pozisyon sonrası büyük bir acı çekti.

Alexis Perez için sağlık görevlileri sahaya girdi. Kolombiyalı stoper tedaviye rağmen maça devam edemedi. Alexis Perez sedyeyle birlikte 15'inci dakikada kenara gelmek zorunda kaldı. Giresunspor'da Kuwas oyuna dahil oldu.

KUWAS'TAN ASİST GELDİ

Giresunspor'da oyuna 15'inci dakikada giren Kuwas, 18'inci dakikada asist yaptı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Kuwas ortasını yaptı. Kale sahasına hareketlenen Campuzano'nun kafa vuruşunda Sivasspor fileleri havalandı.

Haberin Devamı

N'JIE NET FIRSATI HARCADI

Karşılaşmanın 34'üncü dakikasında Sivasspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Savunmadan seken topu ceza sahası içi sağ çaprazında önünde bulan Clinton N'Jie sağ ayağıyla sert bir vuruş yaptı. N'Jie'nin şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

ÇALIMBAY'DAN İKİ HAMLE BİRDEN

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ikinci devresine iki hamle birden yaparak başladı. Kırmızı-beyazlılarda kenara gelen isimler Caicedo ile Murat Paluli oldu. Sivasspor'da kalan sürede Mustapha Yatabare ile Max Gradel oyuna dahil edildi.

SİVASSPOR GOLE YAKLAŞTI

Müsabakanın 66'ncı dakikasında sağ iç kulvardan kullanılan frikikte Saiz ortasını yaptı. Ceza sahası içi sol çaprazında bulunan Goutas kafayı vurdu. Kale sahasında yerden seken top üstten auta gitti.

ORTALIK KARIŞTI, KARTLAR ÇIKTI

Karşılaşmanın 84'üncü dakikasında Giresunspor'da Borja Sainz ile Sivasspor'da Max Gradel arasında tansiyon yükseldi. Tecrübeli futbolcular arasındaki tartışmayı diğer oyuncular bitirdi. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Sivasspor'dan Max Gradel ile Giresunspor'dan Borja Sainz'a sarı kart gösterdi.

MAÇ BİTTİ ORTALIK KARIŞTI

Sivasspor maçın son anlarında rakibi karşısında bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi. Giresunspor bu sonuçla birlikte rakibini 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Sivasspor'da Saiz ile Erdoğan Yeşilyurt maçın hakemlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

11 MAÇ SONRA İLK ZAFER

Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de 11 maç sonra ilk kez sahadan galip ayrıldı. Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de son galibiyetini 29 Aralık 2022'de Gaziantep FK maçında almıştı.

Giresunspor bu süreçte oynadığı maçlarda 6 mağlubiyet ve 5 beraberlikle sahadan ayrıldı. Giresunspor'un aldığı sonuçlar şu şekilde:

Trabzonspor 3-0 Giresunspor
Giresunspor 0-1 Ümraniyespor
Antalyaspor 2-2 Giresunspor
Adana Demirspor 1-1 Giresunspor
Giresunspor 0-4 Galatasaray
Kasımpaşa 5-1 Giresunspor
Giresunspor 1-2 Kayserispor
Konyaspor 0-0 Giresunspor
Giresunspor 2-2 Fatih Karagümrük
Giresunspor 2-2 Alanyaspor
Beşiktaş 3-1 Giresunspor

SİVASSPOR'DA YENİLMEZLİK SERİSİ BİTTİ

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor'un Süper Lig'deki 3 maçlık yenilmezlik serisi Giresunspor deplasmanında sona erdi. Kırmızı-beyazlılar, 13 Mart'ta oynadıkları İstanbulspor maçı sonrası ilk kez mağlup oldu.

Haberin Devamı

Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal maçtan sonra yaptığı açıklamada Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki gösterdi. Ziya Erdla açıklamasında, "İlk golden önce bize yapılan faul var. O top döndü korner oldu ve gol yedik. Bu elbette bir bahane değil. Biz daha fazlasını yapmalıyız. Ancak hakemler de inşallah gerçek performansına kavuşur" ifadelerini kullandı.