Voleybol Guidetti geniş kadroyu duyurdu! Sürpriz isim

Guidetti geniş kadroyu duyurdu! Sürpriz isim

27.04.2023 - 15:02 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'na veda eden Giovanni Guidetti, Sırbistan Milli Takımı'nın başına geçmişti. İtalyan başantrenör geniş kadroyu duyurdu.

Guidetti geniş kadroyu duyurdu Sürpriz isim

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan kısa süre önce ayrılan Giovanni Guidetti'nin yeni adresi Sırbistan olmuştu. İtalyan başantrenör geniş kadroyu duyurdu.

Haberin Devamı

VEDASINI AÇIKLAMIŞTI
Giovanni Guidetti, A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan ayrılık sürecinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Son 5 yıl içinde yaptığımız çalışmalardan dolayı gurur duyuyorum. 3 Avrupa şampiyonasında 3 madalyamız oldu. 3 madalyayla finallerimizi oynadık. Olimpikler için kalifiye olduk. Dünya şampiyonasına katıldık. Ve en önemlisi, çalışmaya başladığımızda Türkiye dünya çapında 15. sırada yer alıyordu, şu an bu sıralamamız 7’ye indi. Bunun harika bir durum olduğunu düşünüyorum. Bana verdiklerini ben de Türkiye’ye bu şekilde geri verdiğimi düşünüyorum."

SIRBİSTAN KADROSU BELLİ OLDU
Sırbistan Milli Takımı'nın geniş kadrosu belli oldu. Buna göre Eczacıbaşı'nın yıldız ismi Maja Ognjenovic yeniden takıma geri döndü. Öte yandan Brankica Mihajlovic ise kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Başantrenör Giovanni Guidetti'nin ekibinde Saim Pakkan, Ahmetcan Erşimşek ile Fatih Yağcı yer alacak.

İŞTE VNL KADROSU
S: Ognjenovic, Drca, Mirkovic, Jaksic, Tisma, Miljevic
OPP: Boskovic, Bjelica, Taubner, Zelenovic
OH: Lozo, Busa, Milenkovic, Lazovic, Uzelac, Mijatovic, Cvetkovic, Kockarevic, Tica
MB: Stevanovic, Aleksic, Popovic, Kocic, Osmajic

Guidetti geniş kadroyu duyurdu Sürpriz isim

FİLENİN SULTANLARI'NDA DANIELE SANTARELLI DÖNEMİ
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Giovanni Guidetti ile yolların ayrılmasının ardından başantrenörlük görevine Daniele Santarelli getirildi. 2022 FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda kupaya uzanan Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştıran Daniele Santarelli, Imoco Volley'i de çalıştırıyor. Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Santarelli'nin başında olduğu Imoco, Guidetti'nin Vakıfbank'ını finalde yendi ve şampiyon oldu.

Yazarlar